MED08F0A72A39B04BFD8F2C2703BD455B9D

Markplansbungalow med havsutsikt i Nucia

La Nucia, La Nucia

Markplansbungalow med havsutsikt i Nucia

Fakta

Samfällighetsavgift€60
TypLägenhet
ReferensnummerLL035
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta112 kvm
Tomt200 kvm
Våning1
Byggår2006
HissNej
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €165,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna utmärkta markplansbungalow med ca 200m2 tomt. Den har tre sovrum och två badrum (en toalett) på ca 112m2 byggyta. Du kan njuta av den bästa havsutsikten över Benidorm och Alteas vikar (denna lägenhet var reserverad för byggherren när de byggde urbanisationen år 2006). Det är nära till tjänster (ca 2 km till snabbköp och restauranger) och det är ca 7 km till Benidorms vita sandstränder. Lägenheten säljs möblerad och den har en parkeringsplats (exteriör men täckt och numrerad). Från parkeringsplatsen (precis framför fastigheten) finns en egen ingång till fastigheten (det är den enda lägenheten i urbanisationen med separat ingång). Fastigheten ligger i söderläge och det är soligt hela dagen. Tack vare dess utmärkta läge och orientering behöver man inte AC eller värmesystem (även om värmesystemet är förinstallerat och det saknas endast element). Det finns också en gemensam pool i urbanisationen.

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand7 km
Avstånd till centrum2.5 km
Avstånd till flygplats61.4 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär2.2 km
Avstånd till hav7 km
Avstånd till shoppingcentrum2.2 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana8 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
112 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 1
Pris
€165,000
Samfällighetsavgift
€60
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
2006

Karta

La Nucia La Nucia

Markplansbungalow med havsutsikt i Nucia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg