MEDA2DF6BD017294594B6DADDB745A40978

Renoverad villa med havsutsikt i Panorama

La Nucia, La Nucia

Renoverad villa med havsutsikt i Panorama

Fakta

TypVilla
ReferensnummerLL051
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta248 kvm
Tomt1000 kvm
Byggår1975
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €349,000

Ansvarig mäklare

Denna oberoende villa ligger i urbanisationen Panorama i La Nucia (ca 1 km från alla tjänster). Den är fördelad över en våning och har tre sovrum och två badrum samt en byggyta på ca 169m2. Det finns också en källare med parkeringsplats och ett stort förråd (totalt ca 79m2). Tomten har en yta på ca 1000 kvm och det är en av de bästa platserna i Panorama där du kan njuta av den fantastiska utsikten över havet och bergen från alla rum på bottenvåningen. Villan har också en takterrass på ca 12m2 med 360 º utsikt som du kan ta dig till via poolområdet. Fastigheten har en generös privat pool med ett mycket fint chill-out-område och den har renoverats under åren. Den har en öppen spis i vardagsrummet men också AC (värme / kyla) i alla sovrum och vardagsrummet. Tack vare villans läge är det soligt hela dagen. Fastigheten säljs möblerad och är inflyttningsklar. Och inte nog med det, som ny ägare, kommer du att kunna njuta av de välsmakande paellorna som de spanska grannarna förbereder!

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand7 km
Avstånd till centrum3 km
Avstånd till flygplats60 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav7 km
Avstånd till shoppingcentrum3 km
Avstånd till sjukhus6.5 km
Avstånd till golfbana8 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
248 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1975
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1000 kvm

Karta

La Nucia La Nucia

Renoverad villa med havsutsikt i Panorama

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg