230
MED9824C243CA6A4177ACF866540AB80ECE

Stor terrass i Gamla Stan Altea

Altea, Altea

Stor terrass i Gamla Stan Altea

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€30
TypLägenhet
ReferensnummerAS031
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta63 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolNej
Terrass25 kvm

Pris: €129,000

Ansvarig mäklare

Bredvid Balcon de Altea och Piteres, lägenhet med en terrass på 25m2 i gamla stan nära kyrkan, sydöstläge och sol hela dagen. Lägenheten är en bottenvåning belägen ca 300m från gamla stan. Den södra delen av Gamla stan är det bästa stället att bo på eftersom du har sol hela året.

INTERIÖR

Vi kommer direkt in till vardagsrummet som ligger i anslutning till det öppna köket. I den södra delen av lägenheten finner vi ett rum innan vi kommer ut till terrassen. Badrummet och sovrummet ligger på den motsatta sidan av terrassen.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand0.6 km
Avstånd till centrum0.75 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.75 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
63 kvm
Lägenhet
Pris
€129,000
Samfällighetsavgift/mån
€30
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Altea Altea

Stor terrass i Gamla Stan Altea

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg