230
MED2092E5A822964ED0ACFE81D66FBB0C7A

Friliggande villa med havsutsikt i San Rafael

Alfaz del Pi, Alfaz del Pi

Friliggande villa med havsutsikt i San Rafael

Fakta

TypVilla
ReferensnummerLL059
Antal rum10
Antal sovrum6
Antal badrum4
Byggyta244 kvm
Tomt565 kvm
Byggår1990
HissNej
ParkeringJA
Balkong5 kvm
PoolJa
TerrassNej

Pris: €399,000

Ansvarig mäklare

Friliggande villa med två separata lägenheter belägen i stadsdelen San Rafael i Alfaz del Pí. Inom gångavstånd till alla tjänster (internationell skola, restauranger, affärer osv.). Villan har en byggyta på ca 244m2 och en tomt på ca 565m2 inklusive privat pool (söder-/ östläge med sol hela dagen). Det finns mycket utrymme att parkera bilar på tomten.

Från huvudentrén finns två oberoende ingångar till lägenheterna (den första ligger på bottenvåningen och den andra på övervåningen). Lägenheten på nedervåningen har tre sovrum och ett badrum, samt ett mycket rymligt vardagsrum och kök. Denna lägenhet har flera utgångar till trädgården, poolbaren och utomhusköket för grillning. Lägenheten på övervåningen har tre sovrum och två badrum, samt ett separat kök och ett vardagsrum. Denna lägenheten har en generös balkong där du kan njuta av utsikten över Albir-bukten och havet. Det finns också en gästlägenhet bredvid poolen ("La Casita") med ett sovrum och ett badrum.

Fastigheten byggdes år 1975 (bottenvåningen) och är i mycket bra skick, och lägenheten på övervåningen byggdes senare under år 2010 (med alla nödvändiga tillstånd från stadshuset). Det finns dubbla fönster installerade i fastigheten, tre eldstäder och sex AC-enheter (värme / kyla). Fastigheten har internet (fiber) och naturgas installerat. Möblerna är förhandlingsbara.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att bo i det lyxigaste området i Alfaz del Pí och kontakta oss på HusmanHagberg för mer information!

EXTERIÖR

Det är en av de mest turistiska städerna på Costa Blanca, med över 90 nationaliteter som existerar i en perfekt internationell livsstil. Trots detta bevarar dess stadscentrum fortfarande hörn som tar oss till en liten medelstadsstad med en ekonomi baserad på jordbruk. Gatorna Baldons, Calvari, Gall eller Baix, med sin smala utformning och dess traditionella hus, eller Plaza Mayor, med San Jose-kyrkan, tar oss till en tid där livet organiserades runt jordbrukscyklerna. Från de 250 invånarna som var registrerade år 1836 har l'Alfàs blivit en stad med över 21 000 invånare. Beläget i ett lugnt område och bara ca 6 km från Benidorm och ca 3 km från de kända städerna Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand5 km
Avstånd till centrum1.3 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
10
Antal sovrum
6
Antal badrum
4
Byggyta
244 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Byggnadsår
1990
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
565 kvm

Karta

Alfaz del Pi Alfaz del Pi

Friliggande villa med havsutsikt i San Rafael

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg