Bli kontaktad, klicka här!

Fullt möblerad lägenhet, 450 m från stranden

Valencia Beach , Valencia
Pris
135 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 65 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH479

Objektsbeskrivning

Priset är reducerat från € 155 000 till € 135 000 €.

Modern lägenhet med två sovrum och ett badrum, ligger på andra våningen i en byggnad med hiss i det populära området El Cabañal. Lägenheten totalrenoverades av den nuvarande ägaren för bara tre år sedan. Området har blivit mycket populärt bland våra kunder som vill investera i Valencia, tack vare dess närheten till stranden Malvarrosa och goda förbindelser till de övriga delarna av Valencias centrala delar. Spårvagnshållplatsen La Marina ligger bara 200 meter från lägenheten, som förbinder området med stadens historiska del och flygplats. Alla typer av butiker och tjänster finns på gatorna som omger lägenheten.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna av en entréhall som leder genom hela lägenheten. Först har vi ett sovrum med dubbelsäng och bredvid där, det stora familjebadrummet med badkar. Därefter ett modernt, fullt utrustat öppet kök med matplats. Härifrån går vi till vardagsrummet, som har en varm och kall luftkonditioneringsenhet installerad. Slutligen har vi ett sovrum med inbyggda garderober och en fin utsikt över den livliga gatan nedanför. Lägenheten har dubbla fönsterglas, vilket ger en behaglig inomhustemperatur. Priset inkluderar alla möbler.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 450m
wavesAvstånd till hav 450m
location_cityAvstånd till centrum 3.8km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 400m
local_airportAvstånd till flygplats 12.8km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 600m

Bilder

Karta

HitCounter