MEDED358975D56A4F36897DB5AB143B6963

Villa med havsutsikt i centrala Albir

Albir, Albir

Villa med havsutsikt i centrala Albir

Fakta

TypVilla
ReferensnummerCM052
Antal rum6
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta259 kvm
Tomt589 kvm
Byggår1996
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €539,000

Ansvarig mäklare

Villan har en exotisk trädgård och en saltvattenspool. Vid ingången möts man av ett bananträd och trädgården erbjuder även till exempel citron- och palmträd. Den är modernt inredd med material av högsta kvalité, fördelad över två våningsplan och har en takterrass med utsikt över Medelhavet. Fastigheten har fyra sovrum, tre badrum, och en toalett. Utöver detta har garaget renoverats nyligen och konverterats till en inspelningsstudio och ett sovloft. Det finns dock parkeringsplats på tomten. Köket är fullt utrustat och modernt. Det ligger i anslutning till vardagsrummet som har en öppen spis. Vidare finns AC (värme/kyla) på alla våningsplan. Läget är ultimat eftersom man endast är ca 500m från stranden, restauranger, barer och butiker, mitt i centrala Albir.

EXTERIÖR

Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand0.7 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats62 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.7 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
259 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1996
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övrigt
Nyligen renoverad.
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
589 kvm

Karta

Albir Albir

Villa med havsutsikt i centrala Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg