230
MEDF4F47DB4198048EBB941FDC63D84F5CB

Utmärkt belägen lägenhet, 5 minuter till havet

Valencia Beach, Valencia

Utmärkt belägen lägenhet, 5 minuter till havet

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH478
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta131 kvm
Våning6 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €210,000

Ansvarig mäklare

Priset reducerat från 234,000 € till 210,000 €.
Lägenheten har tre sovrum, ett badrum, en toalett och har ett utmärkt läge med endast 120 meter från Valencias marina. Belägen på sjätte våningen i en byggnad med hiss i Valencias växande stadsdel El Cabañal. Gatorna som omger lägenheten är fulla av butiker, restauranger och alla nödvändiga bekvämligheter. Valencias välkända Marina och Malvarrosa-stranden ligger bara några minuters promenad bort. Valencias centrala delar och flygplats, är lättillgängliga med bil, buss eller tunnelbana, och närmaste tunnelbanestation ligger cirka 200 meter bort.

Väl inne i lägenheten, hälsas vi välkomna av en entréhall med en lång korridor i god storlek som leder oss genom hela lägenheten. I den första delen av lägenheten hittar vi de tre sovrummen, alla med inbyggda garderober. När vi tar oss igenom resten av lägenheten, hittar vi tvättstugan med gästtoalett. Där går det även att ominstallera en dusch om så behövs, då anslutningarna finns kvar. Bredvid ligger familjebadrummet med badkar, toalett och bidé.

Därefter kommer ett stort fullt utrustat kök, med plats för ett matbord och stolar. Slutligen har vi det rymliga vardagsrummet med matplats, komplett med varm och kall luftkonditionering och skjutbara altandörrar, som öppnar upp mot en privat balkong med utsikt över stan. Där finns det gott om utrymme att ligga och sola, eller njuta av en god middag med stadens silhuett som din bakgrund. Lägenhetens fönster har dubbelglas överallt och ett elektriskt element i hallen.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum3.6 km
Avstånd till flygplats12.5 km
Avstånd till mataffär0.35 km
Avstånd till hav0.12 km
Avstånd till shoppingcentrum0.35 km
Avstånd till sjukhus1.6 km
Avstånd till golfbana13.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
131 kvm
Lägenhet
Våning
6 av 6, hiss finns
Pris
€210,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia Beach Valencia

Utmärkt belägen lägenhet, 5 minuter till havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg