Bli kontaktad, klicka här!

Utmärkt belägen lägenhet, 5 minuter till havet

Valencia Beach , Valencia
Pris
210 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 131 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH478

Objektsbeskrivning

Priset reducerat från 234,000 € till 210,000 €.
Lägenheten har tre sovrum, ett badrum, en toalett och har ett utmärkt läge med endast 120 meter från Valencias marina. Belägen på sjätte våningen i en byggnad med hiss i Valencias växande stadsdel El Cabañal. Gatorna som omger lägenheten är fulla av butiker, restauranger och alla nödvändiga bekvämligheter. Valencias välkända Marina och Malvarrosa-stranden ligger bara några minuters promenad bort. Valencias centrala delar och flygplats, är lättillgängliga med bil, buss eller tunnelbana, och närmaste tunnelbanestation ligger cirka 200 meter bort.

Väl inne i lägenheten, hälsas vi välkomna av en entréhall med en lång korridor i god storlek som leder oss genom hela lägenheten. I den första delen av lägenheten hittar vi de tre sovrummen, alla med inbyggda garderober. När vi tar oss igenom resten av lägenheten, hittar vi tvättstugan med gästtoalett. Där går det även att ominstallera en dusch om så behövs, då anslutningarna finns kvar. Bredvid ligger familjebadrummet med badkar, toalett och bidé.

Därefter kommer ett stort fullt utrustat kök, med plats för ett matbord och stolar. Slutligen har vi det rymliga vardagsrummet med matplats, komplett med varm och kall luftkonditionering och skjutbara altandörrar, som öppnar upp mot en privat balkong med utsikt över stan. Där finns det gott om utrymme att ligga och sola, eller njuta av en god middag med stadens silhuett som din bakgrund. Lägenhetens fönster har dubbelglas överallt och ett elektriskt element i hallen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.0km
wavesAvstånd till hav 120m
location_cityAvstånd till centrum 3.6km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 350m
local_airportAvstånd till flygplats 12.5km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.6km

Bilder

Karta

HitCounter