230
MED735B4F754B4C451E91D4B6236E98D451

Lägenhet i spansk by nära Denia

Denia, Denia

Lägenhet i spansk by nära Denia

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerLL065
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta106 kvm
Byggår2008
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €92,000

Ansvarig mäklare

Lägenhet i El Verger inom gångavstånd till alla tjänster (stormarknader, skolor, barer osv) och bara 3 km från Denias sandstrand. Denias hamn ligger bara 10 km bort och den är ordentligt ansluten med kollektivtrafik.
Lägenheten ligger på andra våningen (med hiss) och den har tre sovrum och två badrum med en byggyta på ca 106m2. Det finns också ett tvättstuga i anslutning till köket. Den byggdes år 2008 men användes aldrig. Fastigheten har dubbla glasfönster. Det finns ingen parkering i fastigheten men det finns alltid plats att parkera i omgivningen bredvid huset.
De löpande kostnaderna är:
- IBI (fastighetsskatt; SUMA) -> 455 € / år
- Avfallssamlingsavgift -> 100 € / år
- Gemenskapsutgifter -> 0 € / månad (samhället samlas nu när lägenheterna i byggnaden säljs)
Lev som spanjorer till spanska priser! Om du vill integrera dig med lokalbefolkningen är detta det perfekta stället! Kontakta oss för mer information

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats104 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus0.5 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
106 kvm
Lägenhet
Pris
€92,000
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
2008
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia

Lägenhet i spansk by nära Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg