230
MED13E849EF715642028449F8615BC18FE4

Traditionell medelhavsvilla i Alfaz del Pi

Alfaz del Pi

Traditionell medelhavsvilla i Alfaz del Pi

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€25
TypVilla
ReferensnummerLL067
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta160 kvm
Tomt327 kvm
Byggår1997
HissNej
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
Terrass45 kvm

Pris: €285,000

Ansvarig mäklare

Friliggande villa i stadsdelen San Rafael i Alfaz del Pi, inom gångavstånd till alla tjänster och bara ca 2 km från Alfaz del pi:s centrum. Villan har en byggyta på ca 160m2 fördelad över tre våningar på en tomt som har en area på ca 327m2 plus 45m2 i terrasser och en extra oberoende lägenhet i källaren. Det finns en gemensam pool i urbanisationen (samfällighetsföreningsavgiften är ca 25 € / månad).
Huvudlägenheten ligger överst av de tre våningarna och har tre sovrum, två badrum och en toalett. Gästlägenheten ligger på nedre våningen och har ett sovrum och ett badrum, båda i anslutning till trädgården. Fastigheten har alla väderstreck, varför det alltid är sol (du kan njuta av havsutsikten i horisonten från entréplan samt den översta våningen).

Fastigheten byggdes år 1997 och är i mycket bra skick efter alla renoveringsarbeten som genomförts under åren. Fastigheten har 2-glasade fönster installerade och en öppen spis i huvudlägenheten. Vidare finns internet (fiber) och den säljs delvis möblerad.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att bo i nära anslutning till Altea och kontakta oss för mer information!

EXTERIÖR

Det är en av de mest turistiska städerna på Costa Blanca, med över 90 nationaliteter som existerar i en perfekt internationell livsstil. Trots detta bevarar dess stadscentrum fortfarande hörn som tar oss till en liten medelstadsstad med en ekonomi baserad på jordbruk. Gatorna Baldons, Calvari, Gall eller Baix, med sin smala utformning och dess traditionella hus, eller Plaza Mayor, med San Jose-kyrkan, tar oss till en tid där livet organiserades runt jordbrukscyklerna. Från de 250 invånarna som var registrerade år 1836 har l'Alfàs blivit en stad med över 21 000 invånare. Beläget i ett lugnt område och bara ca 6 km från Benidorm och ca 3 km från de kända städerna Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand6 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.6 km
Avstånd till hav6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.6 km
Avstånd till sjukhus1.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
160 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Byggnadsår
1997
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
327 kvm

Karta

Alfaz del Pi

Traditionell medelhavsvilla i Alfaz del Pi

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg