MED8C6F5339F2C34B53A6B9E42B1DD67E62

Renoverad villa 2 km från Altea gamla stan

La Nucia, La Nucia

Renoverad villa 2 km från Altea gamla stan

Fakta

Samfällighetsavgift€30
TypVilla
ReferensnummerLL066
Antal rum8
Antal sovrum6
Antal badrum4
Byggyta279 kvm
Tomt498 kvm
Byggår2001
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €299,000

Ansvarig mäklare

Friliggande villa med två separata lägenheter, belägen i stadsdelen Montahud i La Nucía, gångavstånd till alla tjänster (stormarknad bara 50 meter bort) och endast ca 2 km från Alteas gamla stad. Villan har en byggyta på ca 279m2 fördelad över två våningar samt en tomt på ca 498m2 och en gemensam pool plus en privat takterrass på ca 50m2 med utsikt över bergen och havet till Altea och Calpe.
Huvudlägenheten ligger på övervåningen och gästlägenheten på bottenvåningen, båda med oberoende områden och ingångar, men fortfarande anslutna genom sina vardagsrum med trappor. Båda lägenheterna har (vardera) tre sovrum och två badrum, tillsammans med ett mycket rymligt vardagsrum anslutet till det öppna köket. Båda lägenheterna har tillgång till sina respektive trädgårdsområden eller terrasser. Fastigheten har alla väderstreck, därför finns det alltid sol på olika områden (sol hela dagen på takterrassen (360º)).

Fastigheten byggdes år 2001 och är i mycket bra skick efter alla renoveringsarbeten som genomfördes förra året (2019). Det finns dubbla fönster installerade i fastigheten, eldstad i huvudlägenheten och element över hela fastigheten. Fastigheten har internet (fiber) och den säljs fullt möblerad och utrustad.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att bo i villa så nära Altea och kontakta oss för mer information!

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand3.5 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats61.4 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav3.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1.5 km
Avstånd till golfbana8 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
8
Antal sovrum
6
Antal badrum
4
Byggyta
279 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Byggnadsår
2001
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
498 kvm

Karta

La Nucia La Nucia

Renoverad villa 2 km från Altea gamla stan

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg