Bli kontaktad, klicka här!

Renoverad villa 2 km från Altea gamla stan

La Nucia , La Nucia
Pris
319 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 279 kvm
meeting_roomAntal rum: 8 varav 6 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 498 m2
euro_symbolCommunity fee: 30 EUR
receiptReferensnummer: LL066

Objektsbeskrivning

Friliggande villa med två separata lägenheter, belägen i stadsdelen Montahud i La Nucía, gångavstånd till alla tjänster (stormarknad bara 50 meter bort) och endast ca 2 km från Alteas gamla stad. Villan har en byggyta på ca 279m2 fördelad över två våningar samt en tomt på ca 498m2 och en gemensam pool plus en privat takterrass på ca 50m2 med utsikt över bergen och havet till Altea och Calpe.
Huvudlägenheten ligger på övervåningen och gästlägenheten på bottenvåningen, båda med oberoende områden och ingångar, men fortfarande anslutna genom sina vardagsrum med trappor. Båda lägenheterna har (vardera) tre sovrum och två badrum, tillsammans med ett mycket rymligt vardagsrum anslutet till det öppna köket. Båda lägenheterna har tillgång till sina respektive trädgårdsområden eller terrasser. Fastigheten har alla väderstreck, därför finns det alltid sol på olika områden (sol hela dagen på takterrassen (360º)).

Fastigheten byggdes år 2001 och är i mycket bra skick efter alla renoveringsarbeten som genomfördes förra året (2019). Det finns dubbla fönster installerade i fastigheten, eldstad i huvudlägenheten och element över hela fastigheten. Fastigheten har internet (fiber) och den säljs fullt möblerad och utrustad.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att bo i villa så nära Altea och kontakta oss för mer information!

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.5km
wavesAvstånd till hav 3.5km
location_cityAvstånd till centrum 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 61.4km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.5km

Bilder

Karta

HitCounter