MED0B2FAF68F95C4437866A4FDDEEAF7DD7

Unikt tillfälle i Denias hamn, privat takterrass och havsutsikt

Denia, Denia

Unikt tillfälle i Denias hamn, privat takterrass och havsutsikt

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerMI008
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta64 kvm
Våning2
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €259,900

Ansvarig mäklare

INTERIÖR

Traditionellt hus med privat takterrass samt utsikt över Medelhavet, Denias hamn och slottet. Det ultimata läget längst med strandpromenaden och endast ett stenkast från färjorna till Ibiza, Formentera och Mallorca. Omgiven av restauranger, barer och butiker. Denna fantastiska fastighet är fördelad över två våningsplan och har två sovrum, ett badrum, ett vardagsrum i anslutning till det öppna köket och högt till tak. Under tiden som man briljerar med sina kulinariska färdigheter kan man njuta av den idylliska utsikten över båthamnen eller det lilla pittoreska torget som vardagsrumsfönstret gestaltar. Tack vare fastighetens stora fönster har man mycket naturligt ljusinsläpp. Missa inte denna otroliga möjlighet och kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller visning!

EXTERIÖR

Denia är känt för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
64 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Unikt tillfälle i Denias hamn, privat takterrass och havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg