230
MEDA796DE1FE9744D82AFCDB4BA2AE2DCB9

Central lägenhet med terrass i Valencia

Valencia Residential, Valencia

Central lägenhet med terrass i Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH484
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta62 kvm
Våning1 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolNej
Terrass11 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €176,000

Ansvarig mäklare

Priset reducerat från € 189 000 till € 176 000.

Välplanerad lägenhet med en fantastisk 11m² terrass, två sovrum och ett badrum. Ligger på första våningen i en bra underhållen byggnad med hiss, precis framför Valencias berömda Mercado de Abastos i den centrala stadsdelen Arrancapins.
Lägenheten helrenoverades 2019 av de nuvarande ägarna och har en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Det finns ett modernt badrum med en duschkabin från vägg till vägg, ett modernt fullt utrustat kök och en levande matsal med utsikt över det välkända Mercado de Abastos på gatan nedan. Lägenheten har PVC-fönster med dubbla fönsterglas.

Det finns två stora sovrum, ett med inbyggda garderober. Lägenhetens juvel är utan tvekan den fantastiska 11 m² privata, inre terrassen som nås genom köket. På terrassen finns plats för matbord och stolar, samt en soffa att mysa i. De nuvarande ägarna har en projektor och skärm där, för att kunna titta på filmer utomhus under stjärnorna.
Arrancapins är ett populärt centralt grannskap med en hel mängd restauranger, butiker, barer och skolor på samma gata som lägenheten. Metro-stationen Angel Guimera, som förbinder detta område med stadens stränder och flygplats, ligger bara 450 meter från lägenheten.

Oavsett om det är som en potentiell investering, eller som en bostad att njuta av, så har denna eleganta lägenhet allt. Eftersom de flesta möbler ingår i försäljningspriset, så kan den nya ägaren vara säker på att flytta in och börja njuta av livet i en av Spaniens mest livliga städer direkt.

I närheten

Avstånd till strand5.6 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats8 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav5.6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1.5 km
Avstånd till golfbana9 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
62 kvm
Lägenhet
Våning
1 , hiss finns
Pris
€176,000
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Valencia Residential Valencia

Central lägenhet med terrass i Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg