230
MEDFD04848C39A24B0F8FAD1FDF0346D60F

Fantastisk villa med swimming pool i Ribaroja de Turia

Valencia

Fantastisk villa med swimming pool i Ribaroja de Turia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerJJ005
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta189 kvm
Tomt569 kvm
Byggår1980
HissNej
Balkong4 kvm
PoolJa
Terrass15 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €695,000

Ansvarig mäklare

Nyligen moderniserad villa, bara 25 minuters bilresa från Valencias centrum, beläget i ett mycket grönt och lugnt område i Ribarroja de Turia, där du efter avslutad arbetsdag kan koppla av i trädgården med utsikt över de gröna kullarna i omgivningen och andas in frisk och ren luft.

Detta bekväma hem består av ett rymligt och ljust vardagsrum med öppen spis, fyra sovrum och tre moderna badrum och är fördelat över tre våningar som är anslutna via en modern marmortrappa. På översta våningen finns en vind på ca 36m2 som är tillägg till den totala bostadsyta på 189 m2. I trädgården på bottenvåningen kan du njuta av solen större delen av dagen, tack vare dess söderläge och ta ett dopp i din privata pool för svalka under varma dagar.

Renoveringen av bottenvåningen, tre badrum och köket har gjorts av professionella arkitekter, konstruktörer och designers. Endast material av hög kvalitet har använts. Hela elsystemet och VVS har också förnyats.

När det gäller miljön kännetecknas grannskapet av stora gröna och tysta områden. Det finns sportbanor i omgivningen som du kan njuta av under dina cykelturer. Vandringsälskare kan följa vägen för att komma till Jardin del Turia och Valencia. Härifrån kan du promenera med din familj, ta en promenad med ditt husdjur eller koppla av i solen eller sporta. Denna vackra fastighet ligger mycket nära väg CV 35 där du kan komma åt Valencia eller någon annan intressant plats. Det finns privata och offentliga skolor i närheten. Den närmaste tunnelbanestationen ligger ca 1,5 km bort precis som butiker, butiker, stormarknader barer, restauranger.

När du köper denna villa köper du en bekväm livsstil och det kommer du att känna från det ögonblick som du sätter din fot i den. Kom och känn lugnet som den erbjuder. Kontakta oss för mer information och visning.

I närheten

Avstånd till strand21.5 km
Avstånd till centrum15 km
Avstånd till flygplats8.8 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav21 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
189 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1980
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
569 kvm

Karta

Valencia

Fantastisk villa med swimming pool i Ribaroja de Turia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg