230
MED07421769DEFB4BF1937FFDD404F40397

Lyxigt radhus med pool i Valencia stad

Valencia

Lyxigt radhus med pool i Valencia stad

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerHH481
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta114 kvm
Tomt294 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €700,000

Ansvarig mäklare

Ultramodernt radhus, som genomgående har totalrenoverats med förstklassig inredning och en vacker blandning av gamla och nya funktioner. Beläget i den populära stadsdelen Ayora i Valencia, knappt 2 km från den populära småbåtshamnen och Valencia´s underbara stränder. På baksidan av radhuset, ligger en stor härlig privat terrass med tillhörande pool. Fastigheten säljs med allt på bilderna inkluderat, det är bara att flytta in.

Denna unika fastighet har en härlig design med en bottenvåning och därefter tre mellanvåningar (mezzaninivåer). På bottenvåningen har vi ingången, en gästtoalett och öppen planlösning med matsal och ett stort fullt utrustat modernt kök. Skjutbara altandörrar från vardagsrummet ut mot den bakre terrassen, där vi har en utomhusmöbel, pool och en dusch.

Den första av tre futuristiskt designade trappor, leder oss från entrén till den första mellanvåningen. Där ligger det första sovrummet med dubbelsäng, samt förvaringsutrymme. Ytterligare en uppsättning av flytande trappor tar oss vidare till den andra nivån och ett sovrum med dubbelsäng, inbyggda garderober och ett komplett badrum med en dusch. Från detta rum når du även en balkong, med utsikt över framsidan av fastigheten.

Den sista trappan tar oss upp till översta våningen och ett sovrum som vetter ut mot terrassen på baksidan. Även det har inbyggda garderober och ett stort fullt utrustat badrum med badkar och dusch, som är inbyggt i taket. Fastigheten har genomgående dubbla fönsterrutor, samt ventilationsöppningar för varm och kall luftkonditionering.

Alla nödvändiga bekvämligheter finns i området som omger fastigheten, med snabbköp, restauranger och andra butiker bara några minuters promenad bort. Den närmaste tunnelbanestationen i Marítim-Serrería ligger bara 450 meter från fastigheten och förbinder området med stadens stränder, flygplats och historiska centrum.

I närheten

Avstånd till strand1.9 km
Avstånd till centrum2.8 km
Avstånd till flygplats12 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.35 km
Avstånd till hav1.9 km
Avstånd till shoppingcentrum0.35 km
Avstånd till sjukhus0.8 km
Avstånd till golfbana13 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
114 kvm
Byggnad
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
294 kvm

Karta

Valencia

Lyxigt radhus med pool i Valencia stad

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg