230
MEDEA4D040DE95B4E0FBA92DDE88D373F8E

Modern strandnära lägenhet i Valencia

Valencia Beach, Valencia

Modern strandnära lägenhet i Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH483
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta99 kvm
Våning2 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €215,000

Ansvarig mäklare

Modern och elegant lägenhet på 2: a våningen i en byggnad med hiss, belägen i hjärtat av Valencias studentdistrikt Algiros. Den totalrenoverades av nuvarande ägare 2016 och har fyra sovrum med dubbelsäng och ett fullt utrustat badrum med dusch. Det finns även en toalett med handfat i lägenheten, ett av sovrummen har även tillgång till en balkong. Lägenheten ligger bara 900 meter från Valencias berömda strand Malvarrosa, alla möbler ingår i priset.

Lägenheten har en stor öppen planlösning med matplats och ett modernt fullt utrustat kök. Den har fyra rymliga sovrum, alla möblerade med garderober, skrivbord och stol, sängbord och lampor. Varje sovrum har också en takfläkt och elektriska radiatorer. Det finns en komplett badrumsvit som består av en duschkabin från vägg till vägg, toalett och handfat. Det finns även en gästtoalett med handfat.

Beläget i hjärtat av Valencias studentdistrikt, bara 600 meter från stadens polytekniska universitetscampus och 300 meter från den berömda Avenida de Blasco Ibañez. Stadens strand Malvarrosa ligger bara en kort promenad (900 m) från lägenheten. Lägenhet hyrs för närvarande ut till studenter och har en garanterad hyresintäkt fram till slutet av juni 2020.

I närheten

Avstånd till strand0.9 km
Avstånd till centrum3 km
Avstånd till flygplats12 km
Avstånd till mataffär0.4 km
Avstånd till hav0.9 km
Avstånd till shoppingcentrum0.4 km
Avstånd till sjukhus0.8 km
Avstånd till golfbana13 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
99 kvm
Lägenhet
Våning
2 , hiss finns
Pris
€215,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia Beach Valencia

Modern strandnära lägenhet i Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg