230
MED1760D6D536434D71B9E891830BF0BE9B

Lägenhet med havsutsikt i Benidorm

Benidorm Town, Benidorm

Lägenhet med havsutsikt i Benidorm

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€77
TypLägenhet
ReferensnummerLL073
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta160 kvm
Byggår1999
HissJa
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
Terrass33 kvm

Pris: €236,000

Ansvarig mäklare

Fantastisk lägenhet belägen i Rincon de Loix inom gångavstånd till alla tjänster och Levante-stranden (bara 10 min promenad). Den är helt ombyggt och med de bästa materialen. Lägenheten har ett stort vardagsrum anslutet till det öppna köket, två sovrum och två badrum fördelat över en byggyta på ca 127m2 (plus en terrass på ca 33m2). Det är den perfekta lägenheten för att socialisera med vänner och familj. Den ligger på 16: e våningen (med hiss). Från vardagsrummet kan du komma åt terrassen där du kan njuta av utmärkt utsikt över bergen och havet. Lägenheten ligger i söderläge så att du har sol hela dagen från alla vinklar. Den har tre AC-maskiner (en i vardagsrummet och två i sovrummen) och dubbla glasfönster. Lägenheten säljs halvt möblerad och den inkluderar också ett underjordiskt garage i priset. Urbanisationen har en pool, en sportplan och 24-timmars säkerhet. Det finns också fiberinternet installerat. Gemenskapsutgifterna är 77 € / månad och IBI-skatten (SUMA; kommunalskatt) är 480 € / år.
Missa inte den här unika möjligheten och kontakta oss för mer information!

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.85 km
Avstånd till centrum0.85 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.85 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
160 kvm
Lägenhet
Pris
€236,000
Samfällighetsavgift/mån
€77
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
1999
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Benidorm Town Benidorm

Lägenhet med havsutsikt i Benidorm

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg