230
MEDCE82635024B8428C9BCDA5D835414E30

Nyproducerade villor med utsikt i Finestrat

Benidorm

Nyproducerade villor med utsikt i Finestrat

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB062c
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum5
Byggyta302 kvm
Tomt755 kvm
Byggår2022
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass26 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €680,000

Ansvarig mäklare

Det hetaste projektet längst med kusten just nu; lägenheter, duplex, radhus och villor med det ultimata läget, oblockerad havsutsikt och fantastiska priser! Och med en pool på hela 400 kvm i urbanisationen! Samt en extra pool (uppvärmd med solenergi året runt), gym, restaurang/cafe, station för elcyklar, tennis- / paddelbanor etc. Allt inom ca 3 min från stranden och ca 5 min från Altea! Bättre investeringsmöjlighet är svårt att hitta just nu! Missa inte chansen att ta del av framtiden!

INTERIÖR

Villa med oblockerad havsutsikt, fyra sovrum, fem badrum, och en privat pool. Allt detta till ett rimligt pris trots det ultimata läget. Alla sovrum har inbyggda garderober, badrummen är helkaklade, ett modernt och öppet kök, ett ljust vardagsrum med mycket naturligt ljusinsläpp tack vare de stora skjutdörrarna som leder ut till terrassen, AC etc.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats40 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1.2 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
5
Byggyta
302 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2022
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
755 kvm

Karta

Benidorm

Nyproducerade villor med utsikt i Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg