230
MED76F55A022B0F46D7A93CDCDE5A92A464

Nyproducerade lägenheter med havsutsikt i Finestrat

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Nyproducerade lägenheter med havsutsikt i Finestrat

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerNB062a
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta76.07 kvm
Byggår2020
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass37 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €205,000

Ansvarig mäklare

Det hetaste och nyaste projektet längst med kusten just nu; lägenheter, duplex, radhus och villor med det ultimata läget, oblockerad havsutsikt och fantastiska priser! Och med en pool på hela 400 kvm i urbanisationen! Samt en extra pool (uppvärmd med solenergi året runt), gym, restaurang/cafe, station för elcyklar, tennis- / paddelbanor etc. Allt inom ca 3 min från stranden och ca 5 min från Altea! Bättre investeringsmöjlighet är svårt att hitta just nu! Missa inte chansen att ta del av framtiden!

INTERIÖR

Lägenheter med oblockerad havsutsikt, två sovrum, med den största poolen på hela Costa Blanca (400 kvm), och allt du kan tänkas behöva i urbanisationen, trots det ultimata läget. Alla sovrum har inbyggda garderober, badrummen är helkaklade, ett modernt och öppet kök, ett ljust vardagsrum med mycket naturligt ljusinsläpp tack vare de stora skjutdörrarna som leder ut till terrassen, AC etc. Utöver detta ingår en parkeringsplats i priset.


EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats40 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1.2 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
76.07 kvm
Lägenhet
Pris
€205,000
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Finestrat Benidorm

Nyproducerade lägenheter med havsutsikt i Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg