230
MED1062EBC02C0A418493A46B26386B32CE

Radhus med takterrass, 25 min till Valencia

Valencia Surroundings, Valencia

Radhus med takterrass, 25 min till Valencia

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerHH504
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta138 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €149,000

Ansvarig mäklare

Modernt radhus med tre våningar, fyra sovrum och tre badrum. Belägen på Los Almendros urbanisation intill den berömda golfbanan El Bosque i Godelleta, strax utanför Valencia. Fastigheten har två terrasser på bottenvåningen och ett bra solarium på översta våningen, för att kunna njuta av utsikten och få ut det mesta av det varma vädret som denna region har att erbjuda.

Radhuset är uppdelat på tre våningar. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med god storlek, ett kök, duschrum och det första av fyra sovrum, alla med inbyggda garderober. På första våningen har vi tre sovrum med dubbelsäng, där ett sovrum har eget badrum med badkar. På denna våningen ligger även ett familjebadrum med duschkabin. På toppen, andra våningen, har vi takterrassen.

Fastigheten har dubbelglasade fönster och har en förinstallation för ett luftkonditioneringssystem genom ventiler, som kan installeras i hela huset. Framför fastigheten finns en carport, där ni tryggt kan låsa om bilen. Fastigheten har utsikt över den gemensamma idrottsplanen, en lekpark för barn och stor gemensam pool på baksidan.

Urbanisationen ligger endast 7 km från Godelleta bycentrum och bara 2 km från den berömda golfklubben El Bosque. Godelleta är hem för en hel mängd butiker och tjänster. Det finns flera skolor i området och Valencia centrum, med stränder, flygplats och historiska gamla stan, ligger cirka 25 minuters bilresa bort.

I närheten

Avstånd till strand31 km
Avstånd till centrum27.3 km
Avstånd till flygplats18.7 km
Avstånd till pool0.2 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav30.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus21 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
138 kvm
Byggnad
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Radhus med takterrass, 25 min till Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg