MEDD1CE95F84C804E4C90B3BBED123587D3

Fantastisk hörnlägenhet i Ruzafa, Valencia

Valencia Old Town, Valencia

Fantastisk hörnlägenhet i Ruzafa, Valencia

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerHH559
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta70 kvm
Våning2
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej
EnergideklarationBeställd

Pris: €215,000

Ansvarig mäklare

Denna vackra hörnlägenhet i Ruzafa ligger på andra våningen. För närvarande finns det ingen hiss i byggnaden men det finns tillräckligt med utrymme att sätta i en hiss i framtiden.

Lägenheten har två sovrum och är snyggt presenterad och säljs som den är - med alla möbler och vitvaror. Det stora vardagsrummet är ljus hela tiden på dagen tack vare sina stora fönster med dörrar som leder ut till balkongerna. Träbalkarna ger det en känsla av klass som kompletteras med utmärkta möbler och layout. Det finns en matplats i vardagsrummet och gott om plats för att underhålla och njuta av din lägenhet.

Köket är också stort liksom det stora badrummet. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett enkelrum med eget badrum och möjlighet att utöka det till ett dubbelt genom att ta bort en del av den enorma inbyggda garderoben.

Trevligt tillägg till denna fastighet är centralvärme, luftkonditionering, dubbelglasade fönster och modern design. Det här är en utmärkt fastighet som har hyrts ut under de senaste två åren - intäkt ca 1300 euro i månaden.

Ruzafa är den mest trendiga stadsdelen i Valencia och ett fantastiskt val för en trevlig utekväll. Det har ett varierat gastronomiskt erbjudande: barer och restauranger som tillhandahålls av Ruzafa Market.

I närheten

Avstånd till strand4.16 km
Avstånd till centrum0.75 km
Avstånd till flygplats9.66 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav4.16 km
Avstånd till shoppingcentrum0.2 km
Avstånd till sjukhus1.69 km
Avstånd till golfbana14.55 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
70 kvm
Lägenhet
Våning
2
Pris
€215,000
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Valencia Old Town Valencia

Fantastisk hörnlägenhet i Ruzafa, Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg