Bli kontaktad, klicka här!

Villa med 3 sovrum nära Puerto Blanco, Calpe

Calpe , Calpe
Pris
295 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 145 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 230 m2
receiptReferensnummer: HH544

Objektsbeskrivning

Villa till salu i Calpe nära Puerto Blanco och dess strand, i ett bostadsområde som består av 18 parhus. Denna villa ligger parvis med en annan vid pergolan och ungefär 600 m från Puerto Blanco Yacht Club och dess strand. Den har en privat pool, trädgård och parkering med en motoriserad garageport.

Huset har två våningar och är fördelat på följande sätt: Bottenvåningen har en entré, vardagsrum / matsal, ett kök som är öppet mot vardagsrummet med en separat tvättstuga, en gästtoalett, veranda, terrass, pergola och trapphus för att få tillgång till övriga våningar där det finns ett sovrum med eget badrum, ytterligare två sovrum och ett separat badrum.

Villan har fin utsikt mot berg och havet från två av sovrummen. Området är mycket lugnt, nära Calpes stadsområde, dess tjänster och samtidigt nära havet, därför har många invånare av olika nationaliteter valt detta komplex att bo under hela året.

Huset har också: parabolantenn, centralvärme för gas med element (gemensam gastank), förinstallation av luftkonditionering, kök utrustat med elektriska apparater, Silestone-bänkskiva, och dubbelt handfat i rostfritt stål. Ytbehandlingarna har mycket god kvalitet: förstklassiga PVC-fönster med Climalit och säkerhetsglas, persienner i sovrummen, modern trä snickeri och garderober med lådor. Huset säljs möblerat.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 600m
wavesAvstånd till hav 600m
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.5km

Bilder

Karta

HitCounter