230
MED6E3DE6AD8D3E4FE3AAC15D2E41FC578F

Villa med 3 sovrum nära Puerto Blanco, Calpe

Calpe, Calpe

Villa med 3 sovrum nära Puerto Blanco, Calpe

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH544
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta145 kvm
Tomt230 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €295,000

Ansvarig mäklare

Villa till salu i Calpe nära Puerto Blanco och dess strand, i ett bostadsområde som består av 18 parhus. Denna villa ligger parvis med en annan vid pergolan och ungefär 600 m från Puerto Blanco Yacht Club och dess strand. Den har en privat pool, trädgård och parkering med en motoriserad garageport.

Huset har två våningar och är fördelat på följande sätt: Bottenvåningen har en entré, vardagsrum / matsal, ett kök som är öppet mot vardagsrummet med en separat tvättstuga, en gästtoalett, veranda, terrass, pergola och trapphus för att få tillgång till övriga våningar där det finns ett sovrum med eget badrum, ytterligare två sovrum och ett separat badrum.

Villan har fin utsikt mot berg och havet från två av sovrummen. Området är mycket lugnt, nära Calpes stadsområde, dess tjänster och samtidigt nära havet, därför har många invånare av olika nationaliteter valt detta komplex att bo under hela året.

Huset har också: parabolantenn, centralvärme för gas med element (gemensam gastank), förinstallation av luftkonditionering, kök utrustat med elektriska apparater, Silestone-bänkskiva, och dubbelt handfat i rostfritt stål. Ytbehandlingarna har mycket god kvalitet: förstklassiga PVC-fönster med Climalit och säkerhetsglas, persienner i sovrummen, modern trä snickeri och garderober med lådor. Huset säljs möblerat.

I närheten

Avstånd till strand0.6 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav0.6 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus1.5 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
145 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
230 kvm

Karta

Calpe

Villa med 3 sovrum nära Puerto Blanco, Calpe

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg