230
MED3CF421E520D64082831B727F6E030DA5

Stor Poolvilla, 20 min till Valencia centrum

Valencia Surroundings, Valencia

Stor Poolvilla, 20 min till Valencia centrum

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH511
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta457 kvm
Tomt947 kvm
Byggår2007
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €590,000

Ansvarig mäklare

Storslagen villa med 4 sovrum och 3 badrum, belägen i det exklusiva bostadsområdet San Antonio de Benageber i en av de mest eftertraktade förorterna till Valencia centrum. Området erbjuder några av stadens bästa internationella och nationella skolor, samt alla nödvändiga butiker och tjänster i närheten. Valencia centrum, med dess berömda stränder och historiska gamla stadskärna, ligger en kort 20 minuters bilresa bort. Flygplatsen når du på 10 minuter.

Väl inne i denna majestätiska egendom, hälsas vi omedelbart välkomna av den öppna planlösningen med matplats, med dekorativa trätakbjälkar, en öppen spis, samt en inglasad uteplats som är tillgänglig genom skjutbara glasdörrar. Här finns även ett stort fullt utrustat kök, samt även tvättstuga med förvaringsmöjlighet. På detta våningsplan, ligger det första av fyra sovrum med inbyggda garderober. Bredvid sovrummet, ligger en komplett badrumsvit med duschkabin.

Den kaklade trappan tar oss upp till första våningen, där vi har ytterligare tre sovrum och en andra familjebadrumsvit med badkar och duschinredning. Det största sovrummet har en trippel inbyggd garderob, samt ett eget badrum med hörnbadkar med hydromassage. Den har också tillgång till en privat upphöjd sidterrass, som är den perfekta platsen för att sitta ute och njuta av en morgonkaffe med La Vallesa skogsområden som bakgrund. Vi tar oss två trappor ned till källarvåningen, där vi finner ett stort utrymme som består ett förråd och ett jättegarage som rymmer upp till fyra bilar. Detta utrymme kan omvandlas till ytterligare boende om så önskas.

Runt fastigheten ligger trädgården med en härlig gräsmatta och utomhus paellero / grillplats, samt en riktigt stor pool på 10x5 meter. Det finns en rengöring- och filtreringsanläggning lagrade i ett pumprum på baksidan. Fastigheten har dubbelglasade fönster och centralvärme med gas. På övervåningen har förinstallationen för varm och kall luftkonditionering genom luftventiler också gjorts. Fastigheten byggdes 2007 och säljaren är personen som byggde det.

I närheten

Avstånd till strand19 km
Avstånd till centrum14 km
Avstånd till flygplats8 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav18.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
457 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2007
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
947 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Stor Poolvilla, 20 min till Valencia centrum

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg