230
MEDE6FFF4883BD740078BE28BACB7FEC62C

Rymlig villa nära golf 30 min till Valencia

Valencia Surroundings, Valencia

Rymlig villa nära golf 30 min till Valencia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH596
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta214 kvm
Tomt680 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €250,000

Ansvarig mäklare

Prissänkt från € 290.000 till € 250.000. Rymliga villa med fyra sovrum och två badrum, belägen i den exklusiva och populära urbaniseringen Torre Porta-Coeli i Olocau, Valencia. Området har idrottsplats, gemensam pool, bageri, apotek, mataffär och restauranger. Det ligger halvvägs mellan Bétera och Olocau, till de respektive orterna har du cirka 9 km bort. Där finns all ytterligare service och tjänster, ni kan behöva. Till Valencia centrum är det 28 km, runt 30 minuters bilresa.

Väl inne i fastigheten, hälsas vi välkomna av den rymliga entrén. Dubbla dörrar till vänster leder till det stora vardagsrummet med matsal, öppen spis, samt en varm- och kall luftkonditioneringsenhet installerad. Härifrån når du även den täckta terrassen på bottenvåningen, vilken är en underbar utomhusmatplats under de varmare sommarmånaderna. Åter till den rymliga entrén, där vi tar oss vidare till de övriga rummen. Här har vi ett fullt utrustat kök, badrum med duschkabin, samt tre sovrum som alla har inbyggda garderober.

I vardagsrummet finns smidesjärnstrappan, som leder oss till den övre våningen. Där finner vi en stor sovrumssvit med eget badrum, med badkar och dusch. Här finns två dubbla golv-till-tak inbyggda garderober och en varm- och kall luftkonditioneringsenhet. Altandörrar från detta rum leder oss ut mot en upphöjd solterrass, vilket är den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet. Huset är också utrustat med centralvärme för gas, dubbla fönsterrutor över hela fastigheten.

På tomten har det planterats olika träd och buskar, hemmahörande i denna Medelhavsregionen. Trädgården är dock relativt orörd, vilket gör att du har möjlighet att sätta din egen prägel på den. Det finns även gott om plats för att anlägga en privat pool, annars finns en gemensam pool på området. På den stenbelagda uppfarten framför huset, finns gott om plats för flera bilar. Dessutom har du garaget, som ger möjlighet till extra förvaring och utrymme för att parkera en bil.

I närheten

Avstånd till strand28.8 km
Avstånd till centrum28.5 km
Avstånd till flygplats25.5 km
Avstånd till pool0.2 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav28.8 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus17 km
Avstånd till golfbana11.9 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
214 kvm
Byggnad
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
680 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Rymlig villa nära golf 30 min till Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg