Bli kontaktad, klicka här!

Duplex med turistlicens nära strand Valencia

Valencia Beach , Valencia
Pris
389 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 175 kvm
meeting_roomAntal rum: 7 varav 5 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja
receiptReferensnummer: HH599

Objektsbeskrivning

Duplex-lägenhet med fem sovrum och tre badrum, ligger på första våningen i en klassisk byggnad från 1928 (utan hiss). Den har en terrass med bra storlek och ligger endast en kort promenad till den härliga stranden La Malvarrosa i Valencia. Lägenheten har två separata ingångar, säljs möblerad och har en turistlicens för uthyrning.

Första våningen består av ett stort ljust vardagsrum, ett fullt utrustat öppet kök, två stora sovrum, ett familjebadrum och ytterligare ett sovrum med eget badrum. Den andra våningen är uppdelad i ett vardagsrum, ett öppet kök, två stora sovrum, ett badrum och en stor terrass. Lägenheten har med fönster med dubbla fönsterrutor och luftkonditioneringsenheter för varmt- och kalluft. AirBnB-konto med utmärkta recensioner finns och möbler ingår.

El Cabanyal är mycket populär bland turister, tack vare dess närhet till stranden och strandpromenaden. Området är fullt av restauranger, barer, butiker och skolor. Det är definitivt favoritområdet för fastighetsinvesterare, tack vare dess strategiska läge intill stranden, nära universitet och bra förbindelse med stadens centrum.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
. Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 450m
wavesAvstånd till hav 450m
location_cityAvstånd till centrum 4.9km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 400m
local_airportAvstånd till flygplats 17.5km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 650m

Bilder

Karta

HitCounter