230
MED03F690EE3656458FA84F5579A138D91B

Rymligt radhus med havsutsikt i Altea

Altea, Altea

Rymligt radhus med havsutsikt i Altea

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€140
TypRadhus
ReferensnummerLL083
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta307 kvm
Byggår2005
HissJa
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €370,000

Ansvarig mäklare

Fastigheten byggdes år 2005 och alla fyra våningarna är anslutna med en privat hiss. Huset har imponerande havsutsikt från varje våning (soligt hela dagen tack vare dess orientering, dvs söderläge). Det finns också terrasser i norrläge med utmärkt utsikt över bergen, för de varmare spanska månaderna ...

Fastigheten har en byggyta på ca 307m2. Det finns fyra sovrum, två badrum och en toalett (på bottenvåningen). Det finns gott om inbyggda garderober i alla rum och en walk-in closet i sovrummet. Köket är mycket generöst och inkluderar plats för matsalsmöbler. Fantastisk havsutsikt från i princip alla rum i huset. Dessutom finns det ett garage där tre bilar kan parkera samtidigt, och du har också plats för tvättmaskiner.

Under de kallare månaderna finns ett redan installerat centralvärmesystem (Vaillant). Det finns elektriska persienner installerade i alla rum och olika AC-maskin. Internet finns (ASDL) men de installerar för närvarande ett höghastighetsinternet i området. Urbanisationen har en gemensam pool och en utomhusdusch med utsikt över bergen.

Gemenskapsutgiften är på ca 140 € / månad och IBI (fastighetsskatt) är på ca 828 € / år. Hissunderhållet är cirka 700 € / år och elräkningen cirka 70 € / månad (för normal och permanent användning). Avfallshanteringsavgiften är ca 140 € / år.

Missa inte den här fantastiska möjligheten och kontakta oss för mer information!

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

I närheten

Avstånd till strand5 km
Avstånd till centrum7 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär3 km
Avstånd till hav5 km
Avstånd till shoppingcentrum3 km
Avstånd till sjukhus10 km
Avstånd till golfbana1.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
307 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2005
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Rymligt radhus med havsutsikt i Altea

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg