230
MED2ED8F8AF0ED84BF59993B74E60D58CD0

Stor villa med tre lägenheter i centrala Albir

Albir, Albir

Stor villa med tre lägenheter i centrala Albir

Fakta

TypVilla
ReferensnummerCB012
Antal rum9
Antal sovrum6
Antal badrum4
Byggyta314 kvm
Tomt650 kvm
Byggår1980
HissNej
ParkeringJA
BalkongNej
PoolNej
Terrass30 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €375,000

Ansvarig mäklare

Rymlig villa i centrala Albir med två oberoende gästlägenheter och en studiolägenhet. Huvudbyggnaden ligger på andra våningen och har tre sovrum och ett badrum och en toalett, ett fullt utrustat kök och ett stort vardagsrum med rum med direkt tillgång till två fina terrasser. Huset har en underbar takterrass med 360 graders utsikt över bergen och havet där du kan njuta av solen från morgon till kväll. På bottenvåningen har du två gästlägenheter och en studiolägenhet. Gästlägenheterna har ett sovrum vardera, fullt utrustat amerikansk kök och privat terrass. Studiolägenheten består av ett rum med badrum. Fastigheten ligger i ett idealiskt område, mycket nära centrum.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand0.8 km
Avstånd till centrum0.65 km
Avstånd till flygplats58 km
Avstånd till mataffär0.65 km
Avstånd till hav0.8 km
Avstånd till shoppingcentrum0.65 km
Avstånd till sjukhus1.2 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
9
Antal sovrum
6
Antal badrum
4
Byggyta
314 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1980
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
650 kvm

Karta

Albir Albir

Stor villa med tre lägenheter i centrala Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg