230
MEDD3E11E4AF36D4535A76901CAD83EF0F2

Nybyggda villor i centrala Albir

Nyproduktion

Albir

Nybyggda villor i centrala Albir

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB107B
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta355.02 kvm
Tomt359 kvm
Byggår2021
HissNej
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
Terrass82 kvm

Pris: €795,000

Ansvarig mäklare

HusmanHagberg erbjuder med stolthet detta nyproduktionsprojekt som består av 14 lyxvillor belägna i centrala Albir (inom gångavstånd från alla tjänster och Albir-stranden). Projektet är unikt på tack vare dess centrala läge och moderna (och samtidigt hemtrevliga) stil. De har ett öppet kök och högt i tak samt stora fönster för att optimera det naturliga ljusinsläppet under dagen, LED-lampor för att göra det mysigt på natten, terrasser inklusive en stor takterrass för att njuta av utsikten över de imponerande bergen och Medelhavet.

Villorna har två våningar plus en källare samt takterrass och en byggyta på ca 300-350m2. Tomterna har en area på ca 310m2 till 410m2 med stora trädgårdar och en pool. Varje villa har 3 sovrum och 3 badrum. De två huvudvåningarna har golvvärme (med aerotermia) och AC helt installerad (distribueras via kanaler med termostat i varje vardagsrum). I källaren finns det utrymme att parkera två bilar, förvaring eller tvättstuga (många saker kan göras i källaren på ca 100m2).

Det beräknade leveransdatumet är slutet av 2021.

Priserna börjar på 690.000 € och de första enheterna har redan sålts snabbt. Detta är en unik möjlighet, missa inte den fantastiska chansen och kontakta HusmanHagberg för mer information. HusmanHagberg har utsetts till den enda mäklarfirman med rätt att sälja detta lyxprojektet i Sverige.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand0.9 km
Avstånd till centrum0.7 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.7 km
Avstånd till hav0.9 km
Avstånd till shoppingcentrum0.7 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Besök projektets webbplats här!
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
355.02 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Byggnadsår
2021
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
359 kvm

Karta

Albir

Nybyggda villor i centrala Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg