230
MEDA16AB820C25E41CCBC4604885C62BE0D

Mysigt parhus i centrala Albir

Albir, Albir

Mysigt parhus i centrala Albir

Fakta

TypVilla
ReferensnummerCB013
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta190 kvm
Tomt350 kvm
Byggår1997
HissNej
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €349,000

Ansvarig mäklare

Vackert parhus beläget i ett trevligt område i Albir. Huset har en fin och lätt underhållen trädgård med privat pool och ett fullt utrustat utekök. På bottenvåningen hittar du ett stort kök med direkt tillgång till poolområdet. Du har ett mycket rymligt vardagsrum och en vinterterrass samt en gästtoalett på bottenvåningen. På övervåningen finner tre rymliga sovrum. Det största sovrummet har ett eget badrum. Från bottenvåningen kan du också komma åt garaget.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum0.65 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.65 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till shoppingcentrum0.65 km
Avstånd till sjukhus0.7 km
Avstånd till golfbana0.8 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
190 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1997
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
350 kvm

Karta

Albir Albir

Mysigt parhus i centrala Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg