230
MEDDDC82C4930DA4D9F824D2631453C15E2

Lägenhet med pool vid Alteas strand

Altea, Altea

Lägenhet med pool vid Alteas strand

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€60
TypLägenhet
ReferensnummerCB006
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta62 kvm
Byggår1991
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass15 kvm

Pris: €159,000

Ansvarig mäklare

Missa att inte chansen att köpa denna unika lägenhet i söderläge med terreass på 15 kvm2 och pool precis framför terrassen, 350 meter till stranden och 450 meter till den gamla staden i Altea. Lägenheten har även en liten terrass med morgonsol och utsikt över den fantastiska gamla staden Lägenheten har AC installerat i ett av sovrummen samt i vardagsrummet. Lägenheten säljs möblerad. I priset ingår det ett förrådsrum på 8 m2. Du kommer in i denna mycket ljusa lägenhet och har köket på vänster sida som har ny tvättmaskin och helt ny frys. Rakt fram finner vardagsrummet och matrummet som är ljust och rymligt med direkt utgång till den härliga terrassen. Du får en känsla av att du har en egen pool då området är så pass lugnt och få personer använder den, samt närheten från terrasssen. Från hallen och in till höger finner du ett badrum rakt fram samt två sovrum. Huvudsovrummet har även det direkt utgång till terrassen och poolen.

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.45 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.45 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Planritningar

Floor plans XXYYY

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
62 kvm
Lägenhet
Pris
€159,000
Samfällighetsavgift/mån
€60
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
1991

Karta

Altea Altea

Lägenhet med pool vid Alteas strand

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg