230
MEDF474DD8F5440433CBD54DF9E8BFB0A01

Bo på ditt egna berg med havsutsikt

Denia

Bo på ditt egna berg med havsutsikt

Fakta

TypVilla
ReferensnummerJTZ013
Antal rum10
Antal sovrum7
Antal badrum5
Byggyta870 kvm
Tomt10580 kvm
Byggår2016
HissNej
ParkeringJa
BalkongJa
PoolJa
Terrass100 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €3,500,000

Ansvarig mäklare

Vi presenterar stolt denna finca som det inte finns många av i denna region! Sällan stöter vi på sådana vackra föremål. Denna otroligt vackra och högkvalitativt byggda och inflyttningsklara "finca" ligger på en egen kulle med 360 ° panoramautsikt och bara ca 6 km från staden Denia. Utsikten är fenomenal med utsikt över slottet från Denia till Formentera och Ibiza och till de höga bergen i dalen bakom. Inom endast ca 10 min med bil är du på sandstränder där det inte finns någon massturism med fötterna i den pärlvita sanden.

Under konstruktionen och efterbehandlingen av denna "drömfinca" har allt tänkts igenom in i minsta detalj. Extra bilder, planritning och filmer (finns på begäran) och de talar för sig själva.

Huset är helt "självförsörjande" dvs har eget vatten, egen el och uppvärmning av solpaneler och samlare med litiumbatteribank för att lagra överskott av solenergi. Huset och poolen värms upp av speciella solfångare.
Alla förstklassiga material som använts för att bygga denna finca finns både inom och utanför hela huset.
Fantastiskt och speciellt är de antika vedeldade tegelstenarna. På samma sätt är de uråldriga tjocka antika träbjälkar som har placerats enhetligt över alla våningar för att skapa den autentiska atmosfären som uppskattas så mycket idag. På första våningen finns tre stora sovrum med inbyggda garderober. Två av dessa rum delar ett stort badrum och naturligtvis saknar inte huvudsovrummet badrum.
På bottenvåningen finns ytterligare två sovrum med inbyggda garderober och badrum (ett med eget badrum), ett kontor, hallentré, gästtoalett, skafferi, matsal, kök och vardagsrum med panoramautsikt. På nedervåningen finns ett dubbelgarage, självförsörjande gästboende (på ca 150 m2) med två stora sovrum med eget badrum, vardagsrum / matsal, kök med bar och täckt terrass samt uteservering, naturligtvis bio, gym, biljardrum och garage med flera förråd.
På bottenvåningen går du genom matsalen till den täckta terrassen på ca 140 m² med utsikt över den vackra poolen (12,5 x 6,5m) med inbyggd jacuzzi, uteserveringen och hela dalen. Kort sagt, för mycket att nämna vad detta hus har att erbjuda, för att inte tala om den optimala integriteten!

Om du letar efter en perfekt byggd rustik finca med ett exceptionellt läge med optimal integritet, men inte isolerad, är det här ditt hem.

För att få rätt intryck, bjuder vi in dig till att boka en tid med oss för visning av denna fantastiska finca.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand8.4 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats75 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1.5 km
Avstånd till hav8.4 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km
Avstånd till sjukhus7 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
10
Antal sovrum
7
Antal badrum
5
Byggyta
870 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
2016
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
10580 kvm

Karta

Denia

Bo på ditt egna berg med havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg