230
MEDEF765B0500C640B9845662AB12949446

Renoverat loft i Cabanyal, Valencia Beach

Valencia

Renoverat loft i Cabanyal, Valencia Beach

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerLL090
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta72 kvm
Byggår1920
HissNej
ParkeringNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej
EnergideklarationBeställd

Pris: €172,900

Ansvarig mäklare

Byggnaden från år 1920 har totalrenoverats och den har två lägenheter på två våningsplan (hiss finns ej). Båda lägenheterna är exakt likadana och båda är till salu (den ena som en investering med en hyresgäst inkluderad, 750 € / månad i hyresinkomst) och den andra utan hyresgäster.

Gångavstånd till stranden, yatch - marinan och alla tjänster i ett av de trendigaste områdena i Valencia nuförtiden (El Cabanyal). Bo vid havet i en mycket livlig och internationell stad. Flera berömda restauranger och gastrobarer i de nära omgivningarna och även en spårvagnshållplats vilken bidrar till att man enkelt kan förflytta sig runt i staden.

Lägenheten har två sovrum med inbyggda garderober, trägolv och naturliga skiffergolv, takbjälkar, tegelväggar, vita aluminium/ 2-glasfönster och myggnät i hela huset. Den har två separata AC-enheter (värme och kyla, en på vinden och den andra i vardagsrummet) och en Bosch-ugn och induktionshäll. Det finns ett stort badrum med ett runt badkar och en säkerhetsdörr installerad i lägenheten. Huset är mycket ljust med utsikt till två olika gator (det finns en liten balkong på framsidan av huset, östläge).

Driftskostnaderna är mycket låga eftersom det inte finns någon samhällsavgift och fastighetsskatten (IBI) är på ca 160 € / år. Möbler är valfritt. Som en kommentar är det andra sovrummet på vinden inte registrerat som sådant (på grund av gällande urbanistiska regler) och det finns möjlighet att bygga ett extra badrum på vinden för ca 3500 € extra (alla vattenanslutningar har installerats men de är för närvarande täckta).

Kontakta HusmanHagberg för mer information!

I närheten

Avstånd till strand0.7 km
Avstånd till centrum4 km
Avstånd till flygplats17.5 km
Avstånd till mataffär0.02 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.02 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana20 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
72 kvm
Lägenhet
Pris
€172,900
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1920
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Valencia

Renoverat loft i Cabanyal, Valencia Beach

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg