230
MED0476EC594B5D4AFF80EDE564812D0C15

Nyproducerad villa med imponerande modern arkitektur

Nyproduktion

Denia, Denia


PRIS550 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

NB133

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

267 kvm

TOMT

414 kvm

BYGGÅR

2021

HISS

Nej

PARKERING

Ja

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

77 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Nyproducerad villa med imponerande modern arkitektur

Denna otroliga villa med modern arkitektonisk stil är fördelad över två sovrum och två badrum. Köket är fullt utrustat med de senaste apparaterna från Bosch och en modern köksö. Villan har också en rymlig trädgård med privat pool samt en terrass på ca 77 kvm. Bostadsområdet har säkerhetsövervakning och porttelefoner, trädgård och parkering.

Denna villa har det bästa läget eftersom det ligger i ett lugnt område i närheten av Denia och endast ca 700 meter från havet och staden är känd för att ha de bästa restaurangerna på Costa Blanca.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0,7 km
Avstånd till centrum0,8 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0,01 km
Avstånd till mataffär0,6 km
Avstånd till hav0,7 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus0,6 km
Avstånd till golfbana10 km

Ansvarig mäklare

Bilder

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

NB133

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

267 kvm

TOMT

414 kvm

BYGGÅR

2021

HISS

Nej

PARKERING

Ja

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

77 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

267 kvm

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2021

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas

Tomt

AREAL

414 kvm

Karta

Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg