230
MED9CA05865B0ED430DAE3165F93BAE81CA

Nyproduktion

Denia, Denia


PRIS225 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

REFERENSNUMMER

NB144A

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

67 kvm

TOMT

104 kvm

BYGGÅR

2022

HISS

Nej

PARKERING

Ja

POOL

Ja

TERRASS

73 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Nyproducerade radhus i El Verger, Denia

Nyproducerade radhus (hörnradhusen har en större tomt och är endast anslutna till ett annat radhus) med två alternativt tre sovrum och två badrum. Fastigheterna ligger inom endast 1 km från stranden, ca 500m från ett köpcentrum med ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Utöver deras ultimata läge är de mycket prisvärda och urbanisationen kommer att ha en gemensam pool att svalka sig i under heta dagar.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum10 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0,01 km
Avstånd till mataffär0,5 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0,5 km
Avstånd till sjukhus10,4 km
Avstånd till golfbana12,6 km

Bilder

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Denia

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret