230
MED10C75D29EBC54016BF0DA0C04F09EAA5

Nyproduktion

Playa Flamenca, Orihuela Costa


PRIS304 000 €

Fakta om bostaden

SAMFÄLLIGHETSAVGIFT/MÅN

0 €

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Flamenca village fas 3

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

66 kvm

BYGGÅR

2021-2023

HISS

Ja

PARKERING

Parkeringsplats

POOL

Ja

TERRASS

19 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Flamenca village - Attraktiv nyproduktion med hotellkänsla och fantastiskt poolområde

Varmt välkommen till populära Flamenca Village, byggt i två olika faser. Flamenca Village ligger i det attraktiva området Playa Flamenca beläget nära havet och stränder. Här bor du också med närhet till affärer, restauranger och affärer. Det stora köpcentrumet La Zenia Boulevard ligger en knapp kilometer bort.

Propjetet består av totalt 126 lägenheter där de i markplan har trevliga terrasser samt en mindre trädgårdstäppa. Lägenheter någon våning upp har balkonger och etagelägenheter har privata takterrasser med magisk havsutsikt.
Lägenheterna har rymliga vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot de moderna och välplanerade köken, från vardagsrummen finns utgång till de privata terrasserna, uteplatserna eller balkongerna. Från köket nås en patio/tvättstuga.

Sovrummen har behagliga ljusinsläpp och lättmöblerade ytor, de flesta sovrum har även platsbyggda garderober.
Badrummen är moderna och har en hotellkänsla med stilrena materialval.

Ägarna till bostäderna har även tillgång till ett stort gemensamt grönområde om ca 17.000 kvm med fyra pooler varav en är uppvärmd. För de små finns tre barnpooler varav en är uppvärmd. Här finner vi även sex uppvärmda jacuzzis.

Till lägenheter disponeras parkeringsplatser.

Planerat färdigställande: hösten/vintern 2023, beroende på fas
Priser från 295 000 EUR (plus skatt)

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vi genomför även digitala visningar om du inte har möjlighet att vara på plats.

Ett liv och boende i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicanteprovinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Orihuela Costa erbjuder härliga stränder och fantastisk golf:
Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

I närheten

Avstånd till strand0,75 km
Avstånd till flygplats50,5 km
Avstånd till mataffär0,15 km
Avstånd till hav0,75 km
Avstånd till shoppingcentrum0,8 km
Avstånd till sjukhus4,5 km
Avstånd till golfbana3,9 km

Bilder

MED10C75D29EBC54016BF0DA0C04F09EAA5
MED4049E63E5DC149AF89E5A2A94F3BE5FB
MEDE5BD991B7C234FEA9D10BD13DE316EDB
MEDF2630CFFB1C44D9E91674BB764941760
MED8CE60CF154BA4CEEB9B2DE51AEE29596

Planritningar

Exempel på planritning

Exempel på planritning

Exempel på planritning

Exempel på planritning

Exempel på planritning

Exempel på planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Playa Flamenca

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret