230
MEDDCADA75EC9E64D3CB1A8D54225CC4678

Lägenhet på 1:a strandlinjen i Calpe

Calpe, Calpe

Lägenhet på 1:a strandlinjen i Calpe

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€60
TypLägenhet
ReferensnummerHH059
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta85 kvm
Våning6 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €249,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Denna trerumslägenhet ligger på första strandlinjen framför Calpe-stranden "La Fossa". Det finns ingen annan byggnad med en så bra riktning, vilken bidrar med ljusinsläpp. Vidare kan man njuta av dess spektakulära utsikt, lyssna på havsvågorna och andas in brisen ... Varje gryning och varje solnedgång är unik tack vare sin privilegierade plats.

INTERIÖR

Lägenheten ligger i söderläge och har en total yta på ca 85 kvm vilken inkluderar två sovrum (båda med garderober), ett badrum, separat kök med tvättstuga och ett stort vardagsrum med den bästa utsikten över Calpe (utsikt mot stranden "La Fossa" och klippan "Peñón de Ifach").

Tack vare sin utmärkta riktning är lägenheten väldigt fräsch på sommaren, havsbrisen går alltid och det är också väldigt varmt på vintern eftersom man har de första till de sista soltimmarna, vilket är unikt!

Till höger om byggnaden finner du havet, små stenar och den fina sandstranden La Fossa ca 100 meter bort. Stranden anses vara en av de bästa stränderna längst med hela Medelhavet. Den ligger i ett mycket lugnt och fridfullt område (om du öppnar fönstren eller dörrarna på terrassen kan du bara höra vågorna i havet när de bryter på stranden, och du kan andas in en ren och frisk havsluft). Ett riktigt nöje för alla sinnen. Du kan hitta många stora stormarknader som Consum, Mercadona eller Aldi ca 100 meter bort och alla typer av tjänster. Lägenheten är renoverad och den har huvuddörren och fönstren gjorda på aluminium med climalit hermetisk stängning.

I priset ingår en parkeringsplats. Lägenheten har också en privat gång som leder direkt till strandpromenaden (och stranden). Möbler ingår ej (men kan erhållas genom att betala ett tillägg).

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats80 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum4 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
85 kvm
Lägenhet
Våning
6 av 10, hiss finns
Pris
€249,000
Samfällighetsavgift/mån
€60
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet

Karta

Calpe Calpe

Lägenhet på 1:a strandlinjen i Calpe

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg