Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet på 1:a strandlinjen i Calpe

Calpe , Calpe
Pris
249 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 85 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 60 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH059

Objektsbeskrivning

Denna trerumslägenhet ligger på första strandlinjen framför Calpe-stranden "La Fossa". Det finns ingen annan byggnad med en så bra riktning, vilken bidrar med ljusinsläpp. Vidare kan man njuta av dess spektakulära utsikt, lyssna på havsvågorna och andas in brisen ... Varje gryning och varje solnedgång är unik tack vare sin privilegierade plats. Missa inte denna fantastiska lägenhet!

INTERIÖR

Lägenheten ligger i söderläge och har en total yta på ca 85 kvm vilken inkluderar två sovrum (båda med garderober), ett badrum, separat kök med tvättstuga och ett stort vardagsrum med den bästa utsikten över Calpe (utsikt mot stranden "La Fossa" och klippan "Peñón de Ifach").

Tack vare sin utmärkta riktning är lägenheten väldigt fräsch på sommaren, havsbrisen går alltid och det är också väldigt varmt på vintern eftersom man har de första till de sista soltimmarna, vilket är unikt!

Till höger om byggnaden finner du havet, små stenar och den fina sandstranden La Fossa ca 100 meter bort. Stranden anses vara en av de bästa stränderna längst med hela Medelhavet. Den ligger i ett mycket lugnt och fridfullt område (om du öppnar fönstren eller dörrarna på terrassen kan du bara höra vågorna i havet när de bryter på stranden, och du kan andas in en ren och frisk havsluft). Ett riktigt nöje för alla sinnen. Du kan hitta många stora stormarknader som Consum, Mercadona eller Aldi ca 100 meter bort och alla typer av tjänster. Lägenheten är renoverad och den har huvuddörren och fönstren gjorda på aluminium med climalit hermetisk stängning.

I priset ingår en parkeringsplats. Lägenheten har också en privat gång som leder direkt till strandpromenaden (och stranden). Möbler ingår ej (men kan erhållas genom att betala ett tillägg).

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 100m
wavesAvstånd till hav 100m
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 4.0km
local_airportAvstånd till flygplats 80.0km

Bilder

Karta

HitCounter