MEDCD28695754224537B8682D65AE8B5817

Precis vid havet, havsutsikt, pool och vyer

Denia, Denia

Precis vid havet, havsutsikt, pool och vyer

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€37
TypLägenhet
ReferensnummerPV021
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta72 kvm
Våning4
Byggår1987
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €97,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet med stor balkong och havsutsikt. Det finns en privat gångväg till stranden som ligger ca 100 meter bort, en gemensam pool och fastigheten ligger i ett turistområde nära en stormarknad, flera restauranger och fritidsaktiviteter. Denias centrum ligger endast ca 5 minuter med bil. Lägenheten har en egen parkeringsplats inne i urbanisationen.

INTERIÖR

Fastigheten ligger på fjärde våningen utav fyra, och har 72 kvm fördelat över ett rymligt vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Dessutom slingrar din balkong runt huset. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering och säljs möblerad. Det finns ej hiss i lägenhetshuset.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum3 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum3 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
72 kvm
Lägenhet
Våning
4 av 4
Pris
€97,500
Samfällighetsavgift/mån
€37
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1987

Karta

Denia Denia

Precis vid havet, havsutsikt, pool och vyer

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg