230
MED5E6A73F695B24B9BB9A1D50D59180E4A

Lev på toppen i Cala de Finestrat

Benidorm Town, Benidorm

Lev på toppen i Cala de Finestrat

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€110
TypLägenhet
ReferensnummerMV022
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta110 kvm
HissJa
Balkong10 kvm
PoolJa
Terrass20 kvm

Pris: €203,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Högst upp med otrolig strandutsikt i idylliska Cala de Finestrat, ligger detta duple (takvåning). Fastigheten ligger mellan två stränder inom endast ca 400 m och har två stora längsgående terrasser mot stranden, Cala de Finestrat, och med fri utsikt över bergen.

INTERIÖR

Stort klassiskt kök. Rymligt vardagsrum. Upp till tre sovrum. Ett badrum med badkar och dusch. Tvättmaskin i anslutning till köket. Gäst wc.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.15 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.4 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
110 kvm
Lägenhet
Pris
€203,000
Samfällighetsavgift/mån
€110
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Benidorm Town Benidorm

Lev på toppen i Cala de Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg