230
MED6B1F22A7E0AE45AEBC93B2D12BF836A1

Nya klassiska medelhavsbungalows i Cumbre

Nyproduktion

Cumbre del Sol, Cumbre del Sol

Nya klassiska medelhavsbungalows i Cumbre

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€75
TypRadhus
ReferensnummerNB018
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta66 kvm
Våning1
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass17 kvm

Pris: €163,721

Ansvarig mäklare

Komplexet består av tvåfamiljshus på två nivåer med terrasser och privata trädgårdar på bottenvåningen och terrasser med grill på översta våningen. Ett projekt som ligger i området Cumbre del Sol, i Benitachell, nära Javea och Moraira, på Costa Blanca Norr. Fastigheterna har tillgång till alla urbanisationens tjänster, inklusive två stora pooler med rymliga terrasser, lekplats och socialklubb, anlagda områden, gemensam parkering mm.

INTERIÖR

Bungalow på bottenvåningen med två sovrum och ett badrum, veranda och terrass på totalt ca 92 kvm. Den ligger i söderläge och har utsikt över dalen. Priset är inklusive förinstallation av luftkonditionering. Planritning och byggspecifikation bifogas.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol. Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.
Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira. Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem. Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.
Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

I närheten

Avstånd till strand2.3 km
Avstånd till centrum3 km
Avstånd till flygplats95.3 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär3 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum3 km
Avstånd till sjukhus5.9 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
66 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
radhus

Karta

Cumbre del Sol Cumbre del Sol

Nya klassiska medelhavsbungalows i Cumbre

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg