MEDD6A8B019221A45D9B924E9A0572C22AA

Perfekt boende vid stranden i Denia

Denia, Denia

Perfekt boende vid stranden i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€57
TypLägenhet
ReferensnummerPV032
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta83 kvm
Våning1
Byggår2002
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €97,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet i perfekt skick med en terrass på ca 12 kvadratmeter och gemensam pool. Lägenheten ligger endast ett stenkast bort från två olika stränder, en med stenar (rekommenderas för fiske och simning) och en annan med sand och kristallklart vatten. Fastigheten ligger i staden Els Poblets där människor av alla nationaliteter lever hela året runt med restauranger, stormarknader och banker inom gångavtsånd. Det är idealiskt både för semester och för att bo året runt. Det finns en busshållplats till Dénia, som ligger ca 8 kilometer bort.

INTERIÖR

Fastigheten har en byggyta på ca 83 kvm fördelade över ett rymligt vardagsrum, två sovrum, ett amerikanskt kök och ett badrum. Det finns även en balkong på ca 7 kvadratmeter. Lägenheten ligger på första våningen, är utrustad med luftkonditionering, och den har ett förråd.

Den ligger ca 11 km från Oliva Nova Golf Resort, ca 9 km från färjan till Ibiza och ca 6 km från det största köpcentret i "Portal de la Marina" i regionen. Utöver detta finns det en stormarknad ca 500 meter bort.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.2 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.2 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
83 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 2
Pris
€97,500
Samfällighetsavgift/mån
€57
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2002
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Perfekt boende vid stranden i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg