230
MEDA501E0BCCC7C4B928A39D5D121340904

Spansk villa med charm nära allt

Calpe, Calpe

Spansk villa med charm nära allt

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH095
Antal rum7
Antal sovrum6
Antal badrum5
Byggyta738 kvm
Tomt1500 kvm
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €1,000,050

Ansvarig mäklare

Denna vackra villa i klassisk stil ligger i Canuta-området endast ca 5 min promenad till stranden och ca 15 min från centrum. Den har otrolig panoramautsikt över havet och bergen och är mycket privat tack vare dess läge och orientering.

INTERIÖR

Det är ett 2-våningshus med många breda terrasser med utsikt över havet. På första våningen finns 3 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum. På andra våningen som är den främsta där finns 3 sovrum, 1 med badkar och klädkammare med tillgång till terrassen och 2 sovrum, 1 badrum, 1 toalett, ett stort kök och ett rymligt vardagsrum med tillgång till matsal och terrass. Hela huset är utrustat med luftkonditionering och uppvärmning. Det finns 2 garage och en extra parkeringsplats. Det har en hiss direkt från huvudgaraget. Poolen är inglasad med skjutdörrar och har värme för vintern. Dessutom finns det en privat utomhusjacuzzi på området. Tomten på 1500 m2 har olika typer av träd som gör huset mycket privat. Villan ligger bara 5 min promenad till havet och ca 15 in till centrala Calpe.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km
Avstånd till sjukhus2.5 km
Avstånd till golfbana13 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7
Antal sovrum
6
Antal badrum
5
Byggyta
738 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1500 kvm

Karta

Calpe

Spansk villa med charm nära allt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg