Bli kontaktad, klicka här!

Nyrenoverad lägenhet i Villajoyosa

Villajoyosa , Villajoyosa
Pris
149 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 110 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (14 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 66 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: MB002

Objektsbeskrivning

PRISSÄNKT från 164 500€ till 149 900€!

Utmärkt lägenhet i Villajoyosa som nyligen renoverats. Från terrassen i söderläge har du utsikt över bergen, men också delvis havsutsikt. Endast 100m från stranden och många timmars sol under dagen (lägenheten är väldigt ljus). Urbanisationen har en gemensam pool och du har också järnvägsstationen mycket nära så att du enkelt kan förflytta dig längst med Alicante-kusten. Massor av utrymme och en perfekt fastighet för uthyrning (Villajoyosa är en mycket bra stad för turistuthyrning från en investeringssynpunkt). Lägenheten säljs möblerad och fullt utrustad. KONTAKTA OSS PÅ HUSMANHAGBERG ALTEA FÖR MER INFORMATION!

INTERIÖR

Lägenheten har tre sovrum och ett badrum, samt ett vardagsrum, det rymliga köket (inklusive ett separat tvättrum) och terrassen med havsutsikt. Köket har renoverats helt men även badrummet, och trägolv har installerats i en stor del av fastigheten. Lägenheten ligger på 8: e våningen (med hiss) och du har också fin utsikt över bergen från alla sovrummen. Det finns AC (värme / kyla) installerad i vardagsrummet och bra internetuppkoppling (med fiber). Det finns också mycket utrymme bredvid fastigheten att parkera bilen.

EXTERIÖR

Villajoyosa ligger ca 20 min från Alicantes flygplats mellan Alicante och Benidorm, vilket gör att man har nära till storstäder. Under sommarmånaderna kan man njuta av en “cerveza” i solen på någon av de många strandhyddorna och promenera längst med stranden till den lilla stadskärnan som har ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Inom några kilometers avstånd finner ni de kända golfbanorna Melia Villa Aitana, Altea Club de Golf och Bonalba Golf. En idyll med ett strategiskt läge helt enkelt!
_____________________________________________________

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 100m
wavesAvstånd till hav 100m
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 200m
local_airportAvstånd till flygplats 48.9km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter