230
MED5312BDB9F5954DC0948CC248FED37788

Versace-villa i Alteas centrum

Altea, Altea

Versace-villa i Alteas centrum

Fakta

TypVilla
ReferensnummerAS045
Antal rum6
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta500 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €1,490,000

Ansvarig mäklare

I San Chuchim området är denna villa med utsikt över Altea och Albir. Syd orienterad och med sol hela dagen kan du njuta av eventuellt den bästa utsikten över området. Det är en av de få urbanisationerna inne i Altea, det låter dig vara ett steg bort från allt men samtidigt vara i ett lugnt område.
HusmanHagberg Altea filmade i oktober 2018, tillsammans med "En plats i solen" (brittisk tv-show, originaltitel “A Place in the Sun")(med endast 6,5 miljoner tittare :), slutscenen i den här villan. Avsnittet kommer att sändas på TV inom kort.

INTERIÖR

Från vägen går du in i dubbelgaraget och fler bilar kan parkeras på vägen. Du kommer in i den vackra villaen med en hiss som öppnar in i den breda ingången. Här kommer du att märka detaljer som trapphusens handgjorda skenor och taket med handgjorda paneler. Vardagsrummet har varit
Smakfullt inrett och har panoramautsikt över Altea-bukten. Marmorgolv i vardagsrummet har sätts i ett vackert mönster. Alla tak har venetiansk stuckatur som indirekt kan tändas och i mitten kan styras. Vardagsrummet har en öppen spis och ligger intill det öppna köket som är fullt utrustat. Bredvid vardagsrummet och köket är terrassen med ett hörnmatsal och en infinity pool med utsikt över Alteas bukt. till
intill ingången finns ett kontor (vilket kan användas som sovrum) och ett badrum. På första våningen finns det speciella och stora sovrummet med ett hörn vardagsrum separerat av öppen spis och en delvis täckt terrass med jacuzzi och en utomhus spis. Designbadet av Versace.
Det har mycket utrymme med dusch och jacuzi badrum. Det har utformats enligt ägarnas önskemål. På denna våning finns ett sovrum som används som kontor och bredvid det finns ett badrum. Bottenvåningen har utformats med smak som gästlägenhet med öppet kök. För att ge villan all den komfort som ägarna har inkluderat centralvärme och ett hemautomatiseringssystem för kontroll av ljus, musik och så vidare ... Det här är verkligen en mycket speciell villa utformad i Alteas magnifika miljö.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum0.7 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.005 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
500 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Versace-villa i Alteas centrum

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg