230
MED7CF033DF8EE14F7E9BF5D481207ACFAE

Unik lägenhet på Plaza de Ayuntamiento

Valencia City Center, Valencia

Unik lägenhet på Plaza de Ayuntamiento

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerMI002
Antal rum6
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta155 kvm
Våning4 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €850,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna unika lägenhet, som egentligen är två lägenheter. Belägen på fjärde våningen i en fastighet som ligger på Plaza de Ayuntamiento, med en härlig utsikt både från balkonger och terrass. Den ena lägenheten (A) är 55 kvm och den andra lägenheten (B) är 106 kvm. Ett utmärkt tillfälle att förvärva en bostad, där du kan bo i den ena delen och hyra ut den andra delen. Du kommer att bo mitt i hjärtat av Valencia.

När du kommer in i lägenhet A, har du direkt matplats till vänster och ett fullt utrustat kök till höger. Rakt fram ligger vardagsrummet med utgång till den härliga terrassen, där du överblickar Plaza de Ayuntamiento. Vidare till höger hittar du ett badrum med dusch, samt ett sovrum med balkong och fin utsikt. Lägenheten är smakfullt renoverad och har behållit originalgolvet, som gör att lägenheten känns väldigt levande. Högt till tak och där de även har behållit de fina ornamenten i taket.

Vi går över till lägenhet B, som har en L-formad planlösning med ett modernt fullt utrustat kök direkt till vänster. Därefter följer det första av de tre sovrummen, vägg i vägg med ett av de två badrummen med dusch. Ytterligare till vänster ligger nästa badrum, för att därefter följas av de två återstående sovrummen. Tillbaks till entrédörren och till höger om den, ligger ett rymligt vardagsrum med utgång till en balkong med storartad utsikt över Plaza de Ayuntamiento. Denna lägenheten är också renoverad och har kvar samma fina detaljer som finns i lägenhet A. Två hissar finns i byggnaden och lägenhet A och B är de enda på denna våningen.

Området är fullt av liv och rörelse, du har endast fem minuters promenad i vardera riktningen till Gamla stan och butiksområdet Colon, där du hittar alla stora affärer och shoppingcentran. Metro och bussar finns alldeles nära inpå, som tar dig vidare till Valencias övriga delar och stränder. En unik lägenhet med AAA-läge, som bara väntar på dig.

I närheten

Avstånd till strand4.6 km
Avstånd till centrum0.4 km
Avstånd till flygplats9 km
Avstånd till mataffär0.4 km
Avstånd till hav4.6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.4 km
Avstånd till sjukhus1.5 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
155 kvm
Lägenhet
Våning
4 , hiss finns
Pris
€850,000
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Energideklaration
Beställd

Karta

Valencia City Center Valencia

Unik lägenhet på Plaza de Ayuntamiento

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg