230
MEDC92E6D8B862544EB943814D570D07AF7

Underbar villa i medelhavsstil i Nucia

La Nucia, La Nucia

Underbar villa i medelhavsstil i Nucia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerCB004
Antal rum8
Antal sovrum6
Antal badrum4
Byggyta298 kvm
Tomt1245 kvm
Byggår1981
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €475,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna underbara villa i medelhavsstil. Här kan du njuta av lugnet i en inbjudande miljö med många härliga uteplatser och terrasser samt den härliga trädgården med många fruktträd. Huset ligger i söderläge och har sol från morgon till kväll. Ny centralvärme finns installerad i hela huset samt AC i många utav rummen. På övre plan finns det ett separat sovrum med eget badrum när gästerna kommer på besök. För övrigt har huset 5 sovrum på nedre botten.

Till höger om ingången och hallen ligger det moderna och öppna amerikanska köket med utgång till en liten patio. Från innegården går det en spiraltrappa upp till ett separat sovrum med eget badrum. Rummet har ett enormt ljusinsläpp med två stora fönster, ett mot bergen och det andra med vacker havsutsikt mot Calpe. Rakt fram från ingången har vi en längre hall med badrum på höger sida och ett sovrum på vänster sida. I slutet av hallen finns det gott om garderobsplats samt ytterligare ett badrum och ett sovrum.

Vardagsrummet och matsalsplatsen ligger till vänster om ingången och är stort och rymligt med ett fantastiskt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finns det ytterligare ett öppet rum som idag används som kontor. Direkt från vardagsrummet kommer man ut till den stenlagda uteplatsen med många fantastiska olika sittplatser samt en pool i söderläge. Här har du möjlighet att använda 3 av sovrummen som en separat gästlägenhet eller använda det i anslutning till huset. Idag används denna del som en separat lägenhet och ett av rummen används som vardagsrum då det har anslutning direkt till poolen och trädgården.

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand6 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats61.4 km
Avstånd till pool0.005 km
Avstånd till mataffär1.5 km
Avstånd till hav6 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana8 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
8
Antal sovrum
6
Antal badrum
4
Byggyta
298 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Byggnadsår
1981
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1245 kvm

Karta

La Nucia La Nucia

Underbar villa i medelhavsstil i Nucia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg