Bli kontaktad, klicka här!

Underbar villa i medelhavsstil i Nucia

La Nucia , La Nucia
Pris
475 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 298 kvm
meeting_roomAntal rum: 8 varav 6 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1245 m2
receiptReferensnummer: CB004

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna underbara villa i medelhavsstil. Här kan du njuta av lugnet i en inbjudande miljö med många härliga uteplatser och terrasser samt den härliga trädgården med många fruktträd. Huset ligger i söderläge och har sol från morgon till kväll. Ny centralvärme finns installerad i hela huset samt AC i många utav rummen. På övre plan finns det ett separat sovrum med eget badrum när gästerna kommer på besök. För övrigt har huset 5 sovrum på nedre botten.

Till höger om ingången och hallen ligger det moderna och öppna amerikanska köket med utgång till en liten patio. Från innegården går det en spiraltrappa upp till ett separat sovrum med eget badrum. Rummet har ett enormt ljusinsläpp med två stora fönster, ett mot bergen och det andra med vacker havsutsikt mot Calpe. Rakt fram från ingången har vi en längre hall med badrum på höger sida och ett sovrum på vänster sida. I slutet av hallen finns det gott om garderobsplats samt ytterligare ett badrum och ett sovrum.

Vardagsrummet och matsalsplatsen ligger till vänster om ingången och är stort och rymligt med ett fantastiskt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finns det ytterligare ett öppet rum som idag används som kontor. Direkt från vardagsrummet kommer man ut till den stenlagda uteplatsen med många fantastiska olika sittplatser samt en pool i söderläge. Här har du möjlighet att använda 3 av sovrummen som en separat gästlägenhet eller använda det i anslutning till huset. Idag används denna del som en separat lägenhet och ett av rummen används som vardagsrum då det har anslutning direkt till poolen och trädgården.

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.0km
wavesAvstånd till hav 6.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 61.4km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 3.0km

Bilder

Karta

HitCounter