230
MED2E04E37EB79F4A76845CF01FDB8DC9FC

Nyproducerade bungalows till ett bra pris

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Nyproducerade bungalows till ett bra pris

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerNB104
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta131 kvm
Byggår2021
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass56 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €179,900

Ansvarig mäklare

INTERIÖR

Nyproducerade bungalows med det ultimata läget i Finestrat endast ca 2 km från La Marina köpcentrumet, och ca 3 km från stranden. Lägenheterna har två sovrum, två badrum samt ett modernt och öppet kök. Vardagsrummet har mycket ljusinsläpp.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till sjukhus8 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
131 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Finestrat Benidorm

Nyproducerade bungalows till ett bra pris

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg