230
MEDA5F6A9D86CDE4BC78A10203E904847BE

Hus i skandinavisk stil och med en stor tomt

Valencia Surroundings, Valencia

Hus i skandinavisk stil och med en stor tomt

Fakta

TypVilla
ReferensnummerJJ007
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta66 kvm
Tomt1400 kvm
Byggår2005
HissNej
ParkeringJA
BalkongJa
PoolNej
Terrass20 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €95,000

Ansvarig mäklare

Denna charmiga fastighet med en stor veranda och en enorm tomt, ligger i Godelleta, endast ca 30 minuters enkel bilresa från Valencias centrum.

Ett trähus av god kvalitet och trägolv skapar omedelbart en varm och välkomnande atmosfär när du går in i huset. Det är perfekt utformat för att njuta av tiden utomhus med familj och vänner. Den enorma tomten runt huset ger stor möjlighet att odla fruktträd. Det finns också en nybyggd grillplats.

Huset har ett mysigt och öppet vardagsrum och kök, två sovrum och ett funktionellt badrum. Det är fullt möblerat och säljs som på bilderna. Under huset finns ytterligare 86 m2 som nu används som garage och lagringsutrymme. Fastighetens övergripande skick är mycket bra och den är redo att flytta in i.

Under de senaste åren har några viktiga investeringar gjorts för att förbättra fastighetens värde och kvalitet: köket har uppdaterats, bevattningssystemet för trädgården har installerats, vägarna hade täckts med stämplad betong och för bara ett år sedan har solpaneler för elförsörjningen till huset förnyats. Det finns en möjlighet att ansluta till kommunens elförsörjning också.

När det gäller miljön kännetecknas grannskapet av stora gröna och tysta områden och man har utsikt över de gröna kullarna. För bekvämligheten skull är huset mycket nära alla busshållplatser och tågstationen samt stadens centrum. Den ligger i närheten av olika vägar där du kan ta dig till Valencia eller någon annan intressant plats.

Om du letar efter ett andra hem som är redo att flytta in i, och som är i gott skick, om du älskar lugn och ro samt trädgårdsskötsel, är detta absolut en fastighet att besöka och överväga att köpa. Kom och känn det lugn den erbjuder.

I närheten

Avstånd till strand30.03 km
Avstånd till centrum1.25 km
Avstånd till flygplats17.35 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav30.03 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus6.8 km
Avstånd till golfbana6.25 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
66 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2005
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1400 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Hus i skandinavisk stil och med en stor tomt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg