230
MED10592ACE766C4D48B93ADEE255A5C997

Nyproduktion

Gea Y Truyols, Murcia


PRIS445 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

Las Vistas Altaonas, Infinity

ANTAL RUM

5

ANTAL SOVRUM

4

ANTAL BADRUM

3

BYGGYTA

139 kvm

TOMT

434 kvm

HISS

Nej

PARKERING

Private Car port

POOL

Ja

TERRASS

33 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Las Vistas Altaona, Infinity- Attraktiva nya villor med privat pool och fantastisk utsikt

Varmt välkommen till Las Vistas Altaona och detta fantastiska projekt bestående av totalt 90 villor i fyra olika modeller. Detta är ett attraktivt projekt med exklusiv känsla och ett trevligt läge.

Villorna av modell Infinity har moderna materialval, och den stilrena arkitekturen passar perfekt in i omgivningarna. Utsikten över den vackra naturen och de trevliga omgivningarna med sjöar och golfresorten kan lugnt avnjutas privata trädgården och uteplatsen. Stora fönsterpartier göra att du även inomhus kan njuta av utsikten.

Villorna har privata lägen och tack vare L-formen så skyddas du även mot insyn. Husen byggs med naturen i åtanke och exempelvis detaljerna med stenar gör att tomterna snyggt passar ihop med de bergiga omgivningarna. På det gemensamma området finns bland annat ytor for sport, ett meditations-/yogaområde, en gemensam örtagård och relaxområden.

Även taken har designats på ett sådant sätt att området upplevs grönt oavsett var du befinner dig. Växtlighet kommer att finnas på taken, både för att ge ett vacker intryck men också för att på ett naturligt sätt genom de behagliga dofterna hålla getingar och myggor borta.


Villorna är välplanerade och har genomtänkta planlösningar där byggherren har fokuserat på den skandinaviska standarden. Detta har resulterat i stora rum och gott om garderobsutrymme. Enligt byggherren har stor fokus lagts på konstruktionen " addition, the unique, innovative building system SISMO guarantees that your property has a very high energy efficiency and a high acoustic and thermal isolation (cold and heat). Furthermore, it eliminates other problems associated with traditional building methods, like cracks and humidity issues."

Kort sagt: Villorna har skapats för att du ska kunna varva ner, koppla av och ladda batterierna i en trivsam miljö där stilren design möter naturens charm. Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning. Om du inte har möjlighet att vara på plats genomför vi självklart digitala visningar.

Villa Serenity 3 sovrum, pris från 376 500 EUR (plus skatt)
Villa Spirit 2 sovrum, pris från 326 500 EUR (plus skatt)
Villa Balance 3 sovrum, pris från 415 500 EUR (plus skatt)
Villa Infinity 4 sovrum, pris från 445 000 EUR (plus skatt)
Villa Harmony 4 sovrum, pris från 552 500 EUR (plus skatt)
Villa Energy 4 sovrum, pris från 544 500 EUR (plus skatt)

I närheten

Avstånd till strand31,5 km
Avstånd till flygplats95 km
Avstånd till hav31,5 km
Avstånd till shoppingcentrum1,9 km
Avstånd till sjukhus19,5 km
Avstånd till golfbana7,5 km

Bilder

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Planritningar

Infinity North 3D

Infinity South 3D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Gea Y Truyols

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret