¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Lägenhet med garage nära Valencia city center!

Valencia Residential , Valencia
Precio
295 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 156 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 5 de los cuales 4 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
airline_seat_flatBalcón:
euro_symbolGastos de comunidad: 50 EUR
swap_vert:
receiptReferencia: HH399

Descripción del artículo

Denna lägenhet med fyra sovrum och två badrum, ligger på 7: e våningen i en byggnad byggd 2004 med hiss. Belägen på Calle San Vicente Martir i stadsdelen Arrancapins, som leder till centrala Valencia och ligger bara 900 meter från de viktigaste centrala distrikten. Jesús Metro-station ligger bara 450m från lägenheten, vilket ger området direktförbindelser till stadens stränder och flygplats. Området är fullt av skolor, affärer och alla nödvändiga tjänster. Priset reducerat från 305.000 € till 295.000 €.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna med en rymlig entré. Direkt till höger har vi ett fullt utrustat kök och i anslutning till köket, finns även en tvättstuga. Till vänster ligger vardagsrummet med en öppen planlösning och matplats. Altandörrar leder oss ut på en balkong, där ni har en fantastisk utsikt över Valencia centrum. Väl åter tillbaka till entrén, så har vi en hall som är full av inbyggda garderober. Här har vi också har de fyra sovrummen, där alla har inbyggda garderober. Det största sovrummet, har även ett privat badrum med badkar. Här finns också en dörr, som leder ut till en andra balkong med utsikt. Slutligen finns det ett familjebadrum, även det med badkar. Lägenheten drar nytta av dubbla fönsterglas, samt och varm och kall luftkonditionering med integrerade ventiler över hela lägenheten.

Till lägenheten tillhör också en parkeringsplats i gemensamt garage och ett 10m² förrådsrum i källaren, några möbler ingår i försäljningspriset.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 5.0km
wavesDistancia al mar 5.0km
location_cityDistancia al centro 900m
local_mallDistancia a supermercados 900m
local_airportDistancia al aeropuerto 8.5km
local_hospitalDistancia a centro médico 2.0km

Fotos

Mapa

HitCounter