¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Etagelägenhet med terrass norr om Valencia!

Valencia Surroundings , Valencia
Precio
238 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 200 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 3 de los cuales 2 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
poolPool:
airline_seat_flatTerraza: Sí (55 kvm)
euro_symbolGastos de comunidad: 80 EUR
receiptReferencia: HH431

Descripción del artículo

Inbäddat i bergssidan av det som utgör en del av den berömda nationalparken Serra Calderona, ligger denna etagelägenhet i bottenplan med två sovrum och två badrum. Belägen i det exklusiva området som heter Monte Picayo Urbanization. I närheten finns den livliga staden Pucol (5 km) med alla sina affärer och tjänster, där finns även en tågstation. Valencia centrum med sina rikliga attraktioner, ligger bara 25 minuters bilresa bort. Ni har bara 8 km till havet, tar ca 10 minuter att åka dit.

Väl inne i lägenheten har vi öppen planlösning, med vardagsrum, matplats och ett fullt utrustat kök. Här finns det varm- och kall luftkonditionering, samt en öppen spis. Skjutdörrar från vardagsrummet leder ut på egenskapens fantastiska 55m² terrass, som har en fjärrstyrd markis. Detta gör att det är den perfekta platsen att vara och ta sig in i den fantastiska bergiga bakgrunden som komplexet har byggts in i.

Åter in i lägenheten, har vi från matplatsen, en lång hall som tar oss till de olika andra rummen. Till vänster har vi familjebadrummet, med badkar och duschbeslag. Till höger har vi det första av två stora dubbelrum. Mittemot detta sovrum har vi dörrar som öppnar upp till ett förråd och på baksidan av lägenheten, har vi kanske det mest intressanta inslaget i denna lägenheten. Här finns ett sovrum, komplett med en spiraltrappa, som leder upp till ett entresolplan som för närvarande används som ett studierum. Detta sovrummet har också eget privat badrum, utrustad med hydromassage dusch, dubbla handfat, toalett och bidé. Lägenheten drar fördel av dubbla fönsterglas och elektriska element.

Runt den stora terrassen, har ni fullt med växter som är typiska för denna Medelhavsregion. Området på cirka 20 lägenheter drar också nytta av en gemensam pool, som tack vare sitt förhöjda läge, har en spektakulär utsikt över havet i fjärran. Området har också ett gemensamt garage och lägenheten säljs med en parkeringsplats som ingår i försäljningspriset. Alla möbler ingår även i priset.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 8.0km
wavesDistancia al mar 8.0km
location_cityDistancia al centro 20.0km
local_mallDistancia a supermercados 7.0km
local_airportDistancia al aeropuerto 21.0km
local_hospitalDistancia a centro médico 8.5km

Fotos

Mapa

HitCounter