MEDD1859E34F8FA4891BBA65128A002357A

Spektakulär villa med havsutsikt!

Nyproduktion

Cumbre del Sol, Cumbre del Sol

Spektakulär villa med havsutsikt!

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB046
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta489 kvm
Tomt1134 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €975,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lyxig villa med alla moderna bekvämligheter och havsutsikt i ett unikt område.

INTERIÖR

Ljus villa med modern design fördelad i två plan, belägen i ett område med fantastisk havsutsikt i Residential Resort, Cumbre del Sol.

Villaen har en exklusiv modell, en unik tomt tack vare dess läge och havsutsikt, där man har skapat denna design av två nivåer och med stora öppna ytor.

Villaen har tre sovrum och två badrum, det största sovrummet har ett stort badrum med eget badrum och utgång till huvudterrassen. De andra två sovrummen, båda dubbelrum, har stora garderober och ett badrum att dela. Det bör noteras fördelningen av matsalen och köket, ett unikt, öppet utrymme, åtskilda endast av en stor köksö som rymmer det mesta. Både köket och vardagsrummet har direkt utgång till huvudterrassen, poolen och trädgården i huset.

På bottenvåningen hittar vi ett trevligt utrymme som gör det möjligt att utöka huset med ett fjärde sovrum med eget vardagsrum, badrum med eget badrum och tillgång till en privat terrass eller omvandla den till ett pensionat, en studie, ett gym eller vad dess ägare vill.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats90 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
489 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1134 kvm

Karta

Cumbre del Sol Cumbre del Sol

Spektakulär villa med havsutsikt!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg